![]() |
Huntowanie ;X
Na czym oplaca sie huntowac? Mam ~48ek, skille 75/74... uhy sie znajda; ]
Na czym najbardziej polecacie? z shooterami OFC.: -Hydry -Hero -GS'y Bo ja nie wiem ; X Dzieki z gory PS Nie wiedzialem gdzie to napisac, bo rzadko siedze na tym forum.:confused: |
Na Allegro.
|
Cytuj:
|
Na głupie pytanie głupia odpowiedź. Czego się spodziewałeś? Rtfm i szukaj. Po prostu IMO dziwne jest, że ktoś kto wbił taki lvl nie wie nic o Tibii.
|
Cytuj:
|
na tym lvl to chyba hero;p na hydry troche za wczesnie jeszcze
|
Cytuj:
Tez tak myslalem, ze Hero... chyba sie przejde ; D |
Hero moze ci walic troche duże hity ale jak jakis ciekawy loocik poleci to sie oplaca
Hydry dla ciebie to bym radzil ten nowy resp bo ze starego latwo o lurnięcie kilku hydr Looc z hydr tez jest nice Gsy za bardzo sie nie oplacaja zadko cos leci Wiec Hydry albo Hero mozesz jeszcze na dl'e pojsc ofc. z shoterami na nagniata Quescie No to tyle ;p |
Ok dzieki za odpowiedzi.
Mam jeszcze pytanie, ten dolny resp Hydr jest pojedynczy tak? I tak sie bardziej oplaca? Thx;) |
Nie na tym dolnym masz 2 Hydry po prawo i 1 sie respi blisko schodow wiec ta pierwsz co odrazu jest to sorc~druid z visa sieknie albo szybko ds postaiwa i zabijecie a pozniej to juz idzie łatwo tam lepiej to jak juz expicie to jest podwojny resp nie mam obaw ta pierwsza sie nie zrespi
@eron69 beznadziejne pytanie masz taki napis Nowy Temat mysle ze to tylko nabijanie postow |
Cytuj:
|
a i jeszcze jedno wez ze soba machete
|
Ta, radźcie mu hero, a po drodze taka piękna obstawa (chyba, że po up coś się zmieniło), że prędziej wyjdzie, niż wejdzie. Ogólnie, to lepsze chyba (jak w teamie) te hydry, ale loot względny. Zadbaj szczególnie o druta z sio. Pozdro
|
Re:
Cytuj:
Myśle że łapą da rade ściąć trawe... |
@Nyksus jak ty lapa scinasz trawe??????
@Patysiak ale jak na hero to jak by wzial ze soba paladyna i druida to by lajtowo doszedl chodzilem z 50 najtem i dawalo rade dojsc tylko ja i on a wtedy jeszcze mialem 40 lvl |
Moim zdaniem idz na hyderki dobry lot mnostwo wh i k armow no boszko i rh :D
Grasz na Candii to Ci sie napewno zwroci Hero dla mnie bez sensu aduzo uhow stracisz na dojscie. Gs wogle nieoplacalene, tylko dla palkow sie zwraca :D |
Po ostatnich update'ach z Hydr niewiele leci . Będziesz musiał długo posiedzieć ,żeby coś spadło. Najlepiej ściągnij sobie jakiś filmik z hydr (widok blokera) z duzego spawna bo na małym się nie opłaca.
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:02. |