![]() |
Infernal Bolt - nowa amunicja
Witoycie! Jak wiadomo w update 2006 wprowadzono infernal bolty, mają one bardzo duży damage. Otóż jest filmik jak jakiś palek z 94 distem w człowieka w FULL eq (dsm, mms, crown legi etc.) ładuje best hita za 94 po 10 strzałach. Można powiedzieć że po takich 100 seriach z infernal boltsów możnaby było osiągnąć pewnie dużo większy wynik niż 94 (nie pamiętam dokładnie, ale coś w granicach 90-99). Wiecie może skąd zdobyć tą amunicję?
|
a jakis sorc dostał 189 od 150 rpka z tego bolta.
|
jeżeli to prawda to cipy przesadziły
|
Nobla im, nobla!
pspspps. Czy to ma służyć wyrównaniu profesji? |
Tak sie składa ze mialem 2 ip i walnelem w 87 ms (eq max) 104 :) na pewno da sie znacznie wiecej jezeli ten pall na tym filmie z testem mial 65 shielda,a taki sorc z 22:)
|
a wiecie może skąd jest wziąć?
|
Cytuj:
Take bolty wykonane sa z bardzo dziwnege metalu... piekielnego metalu, zapewne z samego serca piekla, pewnie nosza go piekielne stwory a przerobic go moze najlepszy kowal z Tibi "ktory ma tyle oczu ile wynosi IQ osoby ktora z nim rozmawia" jak to mawial Bozo 8o |
thx, już wiem o co chodzi : - )
|
Czyli będą rzadsze od p- bolców ;] CZYLI nie prowadzi do to wyrównania prof.
|
No nie jestem pewien że nie, ponieważ widziałem 90 infernal boltów w pewnym domku po tak niedługim czasie. Do tego infernal bolt (jeżeli będzie pasował) + nowa kusza = Mocny pall xd
|
Te bolty mozna zdobyć u spoconego cyklopa,zamieniajac na cos ale nie pamietam na co :/
|
@Up
Przez takich jak ty, psujesz innym zabawe z własneo domyślania sie z kad wziac fajne itemki a poza tym Pan Klocek napisał juz to tylko tak ze tylko ci co graja chociaz rok w tibie wiedza o co chodzi @Top Ja słyszałem ploki na tym forum ze ta kusza moze strzelac 2 bolcami naraz:evul: wiec jesli to prawda to to bedzia tak jak z power arrowami: demon na pare strzałow |
@up
Chyba na temacie bylo napisane skąd można wziąśc te bolty to odpowiedziałem -.- |
Owszem, ale z UE też demon idzie na kilka hitów. Zastosowanie UE jest jednak drogie, nieopłacalne i raczej się go nie używa. Te bolty też nie będą pewnie zbyt tanie i łatwe do zdobycia.
|
A kto jest zainteresowany tym piekielym metalem? Zlozylbym mu oferte.
|
Cytuj:
|
Dobra, ale jednak i tak moim skromnym zdaniem to nie prowadzi do wybalansowania profesji. Szczerze mówiąc to teraz palek na nowych serverach to istny RARE! xd
|
...
Gadacie i gadacie a nikt nie powiedział jak :D bo to że u tego jedno okiego ziomka można je zdobyć to już ktoś napisał. Interesuje mnie jeszcze jedno ile robi sie tych boltow z 1 metau ??!B)
|
PHP Kod:
|
Mialem okazje uzywac, naprawde sa dobre!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:38. |