![]() |
Boss - Munster
Cytuj:
Sry, że ja to pisze Juni ale u nas napisałeś to o północy i tu jescze nie więc myślałem, że nie masz zamiaru na razie. ;) Linka podał Yallah: http://tibia.erig.net/Munster Dla nie wtajemniczonych Junihio tu ma nick Alessanro Del Piero. Gratulacje dla dzielnego odkrywcy ;) |
Odkryłem to w tym samym czasie co Res, a na pewno są już szybsi odkrywcy, ponieważ Munster został już pokonany na 9 servach ;)
http://img509.imageshack.us/img509/1226/munsterqv4.png Tutaj screen gdzie sie najprawdopodobniej respi. |
no,no no ciekawy potworek. Na Rookgaard coraz większymi krokami zaczyna wkraczać magia!
|
No ciekawe ciekawe...
Ja tam czekam na resp Mino-Bossa! :miecz: Ten szczurek to zdecydowanie za mały kaliber. |
on jest na pacc area czy może facce też go potłukom
[edit] już nietrzeba>>>>>>8o Rookgaard, Free Account Main Rat Caves. |
Wątpie żeby ten "boss" był silniejszy od chociażby mino czy rota które dla rookstayerów to pestka... (tez mam rookstayera) a te przywoływanie ratów na nic się nie zda. Dlaczego? przyklad kiedyś była plaga ratów i wtedy mojego 10 rookstayera obeszło 8 i co? 0 hitów nawet na full atack więc munster roox :baby:
A loot? według mnie to bedzie Cheese, cookie, 0-3 worms, i rat paw :D |
Chyba zwloki normanego rata waza mniej niz munstera... Ale czy on sie raz tylko respi czy sie znowu pojawia po zabiciu?
@Down Ta jaskinia jest polaczona z glownym wejsciem do jaskin ratow na srodku rynku... |
Gdzie on jest? Latam po calym rooku i nie moge go znalezc :D, pewnie tak szukam no ale coz... xD
|
Cytuj:
|
@All
|
Tam są tylko szczury 1 cave rat. Żadnych oznak Munstera
|
@up
Dzieki ide zaraz to sprawdzic moim rookstayer moze cos fajniejszego wyleci ni niz na eriq.net. BTW. Na poczatku myślałem ze napisaliście w temacie Munster dla jaj zamiast monster .xD |
Michaello@ co to zdjęcie wyjaśnia?
|
cos z tego leci?
|
@up
cookies i do 6 gp |
a on ma regularny resp czy respi sie rzadko i ile daje expa?
|
To boss więc-nieregularny
Ale mam jakieś dziwne wrażenie że może się pojawiać przy pladze ratów. |
@L.W.
Pokazalem gdzie znajduje sie tam jaskinia... Kazdy sie pytal ;) @Michoss Przykro mi, ale przy pladze ratow na Harmonii (swiecie, na ktorym wg uzytkownika Res Khmer sie 2 razy pojawil) nie bylo go... :( |
Ktoś tu pisał, że fajnie by było gdyby na roou był minoboss.
Otóż minomag-boss już jest dostępny ! Aprentice Sheng Enjoy ^.- |
@Gesior
Odkryłeś amerykę. ;P @Michaello To samo, na Azurze podczas plagi nie było Munster'a. Pewnie dodają go ręcznie. Zauważcie, że gdy pojawiają się raty podczas plagi wygląda to tak jakby sie wlogowały. Podobnie jest zapewne z bossami. Co do tego screena niepotrzebnie pokazywałeś :) Inni rookstayerzy mieliby satysfakcję odkrywając samemu. :D @Frezzy Fire Prawdopodobnie takie same prawdopodobieństwo jak pojawienie się Appertice. :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:09. |