![]() |
Święta
Wraz z moim kolega z RL postanowiliśmy zrobić bardzo ładna fotkę na Święta dla Tibia.pl
http://img96.imageshack.us/img96/522...natibiisk5.jpg Pozdrawiamy ^^ i życzymy wszystkim tibiomaniakom Zdrowych ,Spokojnych i Bogatych w Itemy Świąt ^.- Azurgus ® Juni Corp ® |
no ladnie gz
ze wam sie chcialo ciasta piec :P PS zrobcie jeszcze jedna w innym miesjcu bo drabinka przeszkadza |
Pozdrawiamy ^^ i życzymy wszystkim tibiomaniakom Zdrowych ,Spokojnych i Bogatych w Itemy Świąt ^.-
Azurgus ® Juni Corp ® Żal |
Co do 1 Posta to nie będę go komentował. ( Są święta -.- )
Co do 2 to mamy tych ciastek z 100+ Kolega się uparł na to pieczenie xD ( o 4 rano :p ) Pozdro :] |
Powiedzcie jak sie dodaje swieczke do tortu i gdzie ja kupic :D
|
Cytuj:
Dzieki za zyczenia i wzajemnie :) |
Info
Wiec , świeczki możesz kupić np. w Venore.
Robisz ciasto , tniesz owoce na ciasto wtedy ma owoce potem kładziesz ciastko na ziemie/skrzynkę od depo i kładziesz na to zakupioną wcześniej świeczkę :) CHYBA NAPISZE PORADNIK "JAK PIEC DOSKONAŁĄ ŚWIĄTECZNĄ BABKĘ" :D Pozdro :) |
Życzę wszystkim zdrowych, rodzinnych, spokojnych, bez Tibii Swiąt Bożego Narodzenia i upojnego Sylwestra ^^
Pzdr :) |
Też wam życze wszystkiego najnajlepszego... niech wam ten jebany zielony paseczek rosnie jak opalenizna Leppera...8o
|
Jak jest w Tibi swieczka :D?
I gdzie ja mozna kupic w kazoo i thais :D? |
Info C.D.
Candlestick - świeczka którą potrzebujesz do babki :)
Pozdro |
No to nie będę orginalny i też życze wszystkim wesołych , spokojnych oraz rodzinnych świąt Bożego Narodzenia :)
|
no to ja bede oryginalny i zycze wam ... 1,5lng* :P
<joke> Zdrowia, szczescia, pomyslnosci, i na kawie malo gosci, aby swieta byly spoko, by prezenty wpadly w oko, duzo tibi, duzo grania, i po swietach duzo spania, by sylvester byl udany, duzo chlania i zabawy. *- 1,5l na glowe ;) |
No to ja życze wam wszystkim miłych,spokojnych,udanych a przede wszystkim nie spędzonych przy komputerze Świąt, abyście ten ważny czas spędzili z rodziną przy wigilijnym stole, a nie przy skillowaniu expieniu etc. Święta są raz w roku, a tibie macie na co dzień ;)
Pozdrawiam :) |
Cytuj:
|
@Up: Hmm.. Radzilbym czytaj uważniej :)
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:00. |