![]() |
Wywerna , co i jak??
siemka:) chciałbym ubić Wywerna, ale mam małe doświadczenie i proszę was o pomoc.Jestem Knightem , 18 level , skille 49/46 w swordzie , eq:Crown Armor, Plate legs,zwykle buciki, Giant Sword,Warrior Helmet , mam 3 mlvl
Czy dałbym rade Wywernie??Czy lepiej Troche poskilować , poexipić i dopiero iść?? Z góry dzięki za pomoc;) POZDRO:) |
Radzę Ci poskuluj i poexp mi 30lvl knight 67/66 eq: c arm,k lagi, c shield, bohy, fs.. Schodził z 1Uh na wyrwene.. Przede wszystkim dobij 4 mlvl.
Wyrweny nie są opłacalne dla knightów. |
Teraz będzie powstawać mase tematów "mam 15lvl sorca czy upije fiferne halp blax" Wyverna to nie potwór dla 18lvl zwłaszcza dla knightów. Zobacz sobie ile za nią idze expa a dopiero, potem pytaj. Pewnie naczytałeś się na tym foryum jaka to ta wyverna słaba i myślisz, że ją pokonasz z latwością otóz mylisz się.
Poskiluj poex i na przyszłość nie pytaj za 10 lvl czy dasz rade wyvernie. |
sluchaj moze i bys dal rade ale nie obejdze sie bez bp uhow a widze ze nawet mlvl na uhy masz maly...
Wiesz moj kumpel ubil hydre na 34 lvlu xD SOLO |
Zabij ja zanim ona zabije ciebie.
Trudne? ^^ |
Z takimi skillami to jej nawet nie trafisz. Weź bp hmm, i na full shielding ich uzywaj. Bronią jej nic nie zrobisz.
|
Mam pytanie czy zwróci mi się huntowanie wywern z DS'ami?+HMM? mlv 35
@Down Dzięki jestem druidem ( a kolega knajtem) i wale(i) na razie z (axa) volcanic :) czyli tempest+HMM+Dwarfen ring...dziękuje za posta |
Cytuj:
Proponuje Ci tak: wziąść tempest rod'a (jeśli jesteś drutem) a jak jesteś sorc, weź cosmic energy. Staw jednego DS'a (Musi on być przed tobą i żeby było przejście na jedną kratkę!) Odczekaj chwile jak wyvern się zrespi i rzuci się na DS'a, jak już się na niego rzuci wal w niego śmiało z wanda. Ale tak, by nie trafił cię z poisona! Wg. to jest najtańszy sposób huncenia wyvern. (Przyda Ci sie czasem dwavren ring) |
Wiesz?Wyzszy lvl,skille z 4mlvlem i uhami to jedziesz!;)
|
dzięki za odpowiedzi:) , jeszcze troche poczekam z ty solowaniem;(
|
Wiva
lol wiverna wcale nie ejst trudna
ja mam palla na 20 levelu 50 distance;( i ja sam jade i 1 uha zuzywam jak zle idzie. a eq to mam plate legs plate armor i warrior helmet TO NIC TRUDNEGO A 515 EXPA WPADA |
Cytuj:
|
Wyverny Edron
Sidziałem kiedyś dośc długo na Wyvernach na edron jest tam resp dokładnie czternastu wyvern(liczylem z kumplem =]). Mi na takiego wyverna nie schodzi nic...50 rp skile 75
Zero uh , zero manasów , zero jakihkolwiek runek , ale radze zabracdwarven ringa szczególnie dla knighta bo Wyverna upijaz nutek i moze by ciezko. Tym bardziej sork musi meic dwarven ringa ja kche trafix z viski. Wyvern Dla Pala to nie problem bo na mocnym yellow hp juz ucieka , ale szybko sie uha. Ostatnio mialem szanse powalczyc z siedmioma naraz na bardzo małym terenie.. :) i uh poszedl. A co do loota to jest świetny kasy troszke leci okolo 30-40 gp , a często leci woi(wand of inferno) , power bolty i takie fajne książeczki xD POlecam dla palków , knighci nie opłacalni , a sorce i druty to viski z dwarven ringiem i bedzie looz. |
hmm ja gram ED lvl 72 bylem na edron i tam na full respie jest 8 wyvern chyba moze u mnie nie bylo full respu lub u ciebie sie szybko respily i myslales ze jest wiecej. sam biore 3 wyverny bez mana shielda i bija mnie po 20-30 best to dostalem chyba za 90, trucizne maja lepsza niz scorpion no i to upicie wkurzajace, testowalem tez burst arrows ale tu juz nie mamy do dyspozycji shielda i juz calkiem duzo bija. najlepiej to tempest + vis, facc tempest + hmm zeby szybko padly ;p
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Lisek-lisu ! Proszę podaj mi droge jak dojść do tego miejsca ! TEgo na edron ! Proszę ! Bo nie dawno kupilem pacc i nie wiem gdzie to ! Nie chce trafić na miejsce z hunterami . PROSZE !
|
Wyverny Na Edron
Nie Wiem jak ci to poweidziec jak dopiero kupiłeś pacca =]
Tak mniej weice jz prawej strony edron jest taka dróżka idz z nia az przyskale znajdziesz taekigo NPC podobnego do Hero a obok schody , wejdz na nie i idz cal yczas w lewo(po drodze bat) i idz az zoabczysz z lewej strony schodki. :P Mam nadzieje że trafisz. POwodzenia na Wyvernach :] |
Witam!
Czy na 23 lvl ze skillami 55/55, w Knight secie, crown helmecie, z fire swordem, scarfem i vampire shieldem dam radę "wiewiórze :)".Nie chodzi mi o solowanie vywerny ale chce pohuncić (tak dla zabawy bo raczej się nie zwróci-chyba że spadnie WoI-)z shooterem uzbrojonym w HMMy.Ja mam iśc na full def jako bloker. Proszę o odpowiedzi. PS.chcemy iść na początek dla sprawdzenia na pojedynczy resp obok venore a potem Folda. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:40. |