![]() |
uważam że są do dupy :D
Edit : jedyne potwory nowe ktore mi sie spodobały to piraci : ) |
Nowe Potwory
Moim zdaniem mogło by powstać ich więcej z góry pozdrawiam cała SELENE :) :)
|
Potwory są fajne, na niektóre będzie się można wybrać na wyższym levelu, nie będzie nudno :]
|
Cytuj:
co do potworow to pewnie albo dla pacc'a albo na +45;P chociaz ze nowosc to wiadomo ze lepiej |
Mysle ze Hellfire Fighter jest najlepszy jakiego do tej pory zrobili (chodzi o wygląd...)
|
Myślę, że są nieco przesadzone... Niedługo zaczną pojawiać się jakieś "klimatyczne"mega-super-bazooko-CKMo-Rakietowce... Kicz, po prostu kicz.
|
Jeśli chodzi o wygląd to gówno z lasu. Wyglądają jak plastikowe dinozaury, którymi bawią się dzieci... co do siły/loota nie wiem, nie biłem, nie wypowiadam się.
|
wyvern rox. Nomad tez moze byc. Reszta fuj
|
chcialem dodac ze jest jeszcze helffire zwykly bez zadnej zbroi! wyglada jak chodzacy felffire fighter tylko ze bez zbroi dodam screena...
http://img290.imageshack.us/img290/3241/uo0008adb7.jpg |
ja bym se tego vyverna czy jakos tak ubił :D tylko na tibia pl jak zwykle niema żadnych info gdzie występują ile maja expa i wogole X(
|
E te stworki nie są aż takie złe ;] Ale uwazam ze powinni zmienic wyglad demona bo wyglada kujowo :PP A chociaz mugl by sie roznic (chociaz kolorem) od Orshabaala :PP To moje skromne zdanie ;>;)
Do D juzio wejdz sobie na youtube.com wpisz nazwe tego potwora i zobaczysz pierwsze hunty ;] A exp i Hp bodajze sa juz na tibia.org.pl |
Tutaj macie te potworki wraz z HP i EXPem i LOOTEM
Tutaj |
Jeszcze impow brakuje, sa 2 rodzaje chyba?
|
Iskum Aerdy- No i poco znowu dajesz ss z otsa ? Wiesz, ten 12lvl chyba sobie z tym nieoradzi? --
|
CIP-ki mogły dodać jakieś potworki dla lvl 30+, a nie tylko dla lvl 100+ :(
Pare wyvernów na terenach dla FACC nic ciekawego nie wnosi. Za to zmiana respawnu mnie zdenerwowała. Już więcej do Katedry nie zawitam :( |
Cytuj:
Cytuj:
@up: jak sie umie isc, to sie gsa nie spotka :> (przynajmniej ja nie spotkalem, a ubity raczej nie byl ;d) |
Są interesujące, aczkolwiek Juggernauts ma zdecydowanie za dużo hp.
|
Maldoryz...
ja nie mam 12lvl tylko 35 to po 1 po drugie nei gram na rl chwilowo a po drugie to twoje: Stan: Początkujący Imię: Afrem Profesja: Knight Świat: Berylia Poziom: 8+ Skille: 8lvl :P |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:27. |