![]() |
Tajemnicza wieza na Femur Hills
Jak wejsc do wierzy na Femur Hills (Tam gdzie DS na dole)??? Bo jak obcinam macheta trawe to ona momentalnie odrasta ! POMOZCIE!! :) Moze oplaca sie tam wejsc :P
|
Niewiele osób to wie. A jest to dość trudne i skomplikowane, więc nie licz, że ktoś się z Tobą tą informacją podzieli. Cóż, próbować zawsze można. Być może jest to Quest (?) Dunno...
Btw. Poczytaj książkę z jaskini DS'a. |
Opłacać to się napewno opłaca. Ale to ejst quest i nikt na tym forum Ci nie odpowie, no chyba, że chce bana. Temat do kasacji.
|
Szkoda
Czytalem wiele razy ta ksiazke! Powiedzcie tylko czy do obciecia potrzebna bedzie macheta?? :(
|
Taaa...to jest Quest i to bardzo opłacalny (w zależności od świata oczywiście). Z tą machete'ą z książki to bujda. Jeśli chcesz więcej informacji, opoytaj ludzi :P
Btw, wieża nie jest tajemnicza :P |
o.0
ja sobie tam spokojnie weszlem niescinajac trawy... zabilem ds'a,przeszukalem wszystko i nic nie znalazlem (tylko pare kwiatkow) |
Cytuj:
facet do ds'a to kazdy moze wejsc . Im chodzi o sama wieze ps. musisz miec duzo kolegow bo inaczej skad bys mial 11 pkt rpt sry 10 |
autor tematu napisał
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie pomagasz innym bo najpierw się czyta ze zrozumieniem. Czy uważasz, że jak spadniesz w dół to to jest wejście do wieży? @down Myślałem, że chociło Ci o ten post bo piszesz, że dostajesz za pomaganie tylko minusy a w tym temacie już chyba 2 dostałeś. Bo pisałeś, że miałeś 11. |
$#%$....
źle zrozumiałem temat.Nie mówiłem że konkretnie w tym temacie pomagam, A wy odrazu po mnie jedziecie. Pisanie na tym forum wydaje mi sie coraz bardziej bez sensu. @Up: już 4... 1 nawet z ciekawym komętarzem: "Ch*j ci w Du*e" |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:19. |