![]() |
Poor man
Z góry przepraszam jeśli taki temat juz był, ale jakoś nie znalazłem...
Chodzi mi o pewnego Biedaka na południu Fibuli, którą ostatnio postanowiłem dokładniej zwiedzć. Jeśli spytamy go jak można mu pomóc (ja zapytałem: "what can I help you?") to odpowiada, że potrzebuje 100 gold. Dałem mu 100 a on powiedział że chce jeszcze 500, a wtedy da mi prezent. Niestety nie miałem już przy sobie 500gp i nie wiem czy opłaca się po nie wracać :P Czy ktoś z was wyprubował to już?? |
:) od tego żebraka można kupić klucz do kopalni rotwormow właśnie na fibuli , najwyraźniej o ten prezent chodzi
|
Cytuj:
a jest to klucz: wooden 3940 Fibula, podziemia |
Aha, to dzięki. Ale z drugiej strony szkoda, bo liczyłem na jakąś fajną tajemnicę :)
|
a jak sie nazywa ten npc i le no kosztował klucz
BO JA NIE WIEM 8o |
hmmm.... niedoczytałem i się czepiam...... ale co tam :) klucz kosztuje 600 gp.....może jak popytasz na trade to Ci ktoś sprzeda taniej :).......Gość nazywa się "Niewiemjak" ale stoi na środku miasteczka koło studni :)..... trudno na niego nie trafić :)...... wchodzi się używając use na studni :)
|
Nazywa się Simon the Beggar. W życiu go an oczy nie widziałem a wiem! ;p
|
Ja kiedyś o tym nie widziałem i przez przypadek u tego drugiego NPC kupiłem key za 2k zarobione z kusz... ale każdy był kiedyś newbie... no nie ? ;D
|
Ten klucz kosztuje 800gp, gadasz tak:
Hi Key yes yes yes yes, i jak ci zabieze 800gp to dostaniesz klucz(a na fibule włzi się przez studnie ;D) |
Cytuj:
hi help yes yes yes (yes az klucz dostaniemy) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:15. |