![]() |
Aktualizacja Tibian Earth
Dzięki ciężkiej pracy Hor-tyra nasza mapa wzbogaciła się o kolejnych kilka miejsc; kolejny krok do tego by obejmowała ona całą Tibię. Dodane zostały:
Niedługo więcej, w tym, mamy nadzieje, także tereny z nowo dodanego obszaru - Pits of Inferno. Zapraszamy do korzystania. |
Kompania wewnątrz Kazardoonu =) fajnie
statek widmo jakoś inaczej sobie wyobrażałem :D Dobra robota! |
o ladnie widze ze szybko sie rozwija oby tak dalej :D
|
Aktualizacja? Aktualizacja to by było uaktualnienie isniejących terenów, bo niektóre pozmieniali.
|
Fajnie ;] Tylko dzięki temu mogę sobię "pozwiedzać" tereny dla PACC :]
|
spox mapki :p
POZDRO B) ************************* dawaja dawaj nie przestawaj ;] :mag: |
no no najs :D
|
Mała rzecz, a cieszy.
[; |
Fajnie że dałeś (daliście) ą aktualizację.
Już dawno chciałem zobaczyć te terany w Tibian Earth. Tak trzymać panowie! |
Piekna robota :]
|
Co z tego jak i tak mapa respawnu nie działa
Nie działają też "wasze poradniki" ani dział "potwory" |
Nie widze sensu żeby ten temat był otwarty. Rozumiem jakby to było wprowadzenie świeżego pomysłu ale to zwykła aktualka, a spamu będzie w cholere.
|
Ahh zapomniałem doda <khy khy ;)>ć, że głupio, że nie ma skrzynek :/ Ani respów potworków, po ile i jakich :>
|
szkoda ze to jest tylko dla pacc :(
|
mam pytanie .... te poi to takie niebespieczne czy tylko tak mówią ?
|
@2up
No szkoda. @up Nie, nie jest niebespieczne. @temat Fajnie by bylo, gdyby zostaly dodane skrzynki i niektore miejsca. |
Troll detected
Cytuj:
BTW: To był typowy off-topic. Nie znoszę takich pytań. Zadbaj o ortografię. @topic I tak z tego nie korzystam. :] Poza tym, co tu komentować? :P |
@up W niektórych miejscach leży mnóstwo przedmiotów które zasłaniają mapkę, a i nie wyglądały by ładnie przy tej rozdzielczości - a gdyby zostawić tylko te (np skrzynki) których ruszyć się nie da i są integralną częścią mapy to byłby quest spoiling... to samo z potworkami.
@Co do szybkiego update'u mapy - większość miejsc nie zmieniła się tak drastycznie - w wielu miejcach, po mimo tego, że dużo zmieniło się w grafikach - niewiele zmieniło się w samej mapie - bodajże największą zmianą w już istniejących terenach są respy Wivern i obozy Nomadów... po za tym doszły nowe podziemia, których zbadanie jest dość problematyczne jeśli nie ma się odpowiedniego lvlu. Pierwszym celem jest tutaj skompletowanie całej mapy tibii a nie bieganie z kamerą za każdym krzaczkiem który zmienił swój kształt :P A co do tematu, to muszę podziękować Dabkowi i Yanniri bez których nie było by takiego efektu :-) |
Omg !!!!!!!!
Cytuj:
|
aff...
Cytuj:
1) to forum, więc zachowaj jakiś poziom (i pisz używając znaków przestankowych, polskich liter itp. - Błagam!), 2) zdublowałeś mnie :P a to już spammerstwo :P Co do D juzia i jemu podobnych: przeglądajcie poprzednie tematy, zamiast zaśmiecać forum. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:39. |