![]() |
Askara!
W ostatnich dniach wiele wydarzylo sie na Askarze. Gildia Rexis szaleje. Zabija wszystkich ludzi ktorych maj na drodze. Ludzie opuszczaja ten swiat. Boja sie. Codziennie pod depo jest masa trupów ludzi z 30+ levelem. To masakra. Dobrze ze niedlugo nowy server!
|
Skąd masz takie wieści? Ja nie widze żadnych trupów, jest jak jest czyli różnie, a najczęściej są lurowane gsy pod temple na pohu.
btw. po co robisz ten temat skoro już jeden jest? |
Powodzenia na nowym servie. ta ta
|
;/// dobry jestes ja jakos nic nie zauwazylem wojna sie skonczyla i jest git wazne ze chociaz zunri padl ;):) i nie ma zadnych tropow pod dp --,--
|
Cytuj:
Hohoo ... Wojna sie skonczyla !? Caramban, Christion Dark, Szyde'rca, Xoularn, Dan Zaibastu! Maja bany do 9 stycznia wiec jak zdejma bany to Runda 2 ! |
Ktoś morze mi wytumaczyc jaka jest sytyłacja na servie, która gildia wygrywa i takie tam w skrócie ;) bo mam zamiar zagrac na askarze.
/Govinem |
Na Askarze jest ostro ...
Pa jest na serverze ogromne ! Obecnie jest wojna - Rexis Vs TMW TMW przegrywa i jest ich mniej i do tego juz duzo ludzi sie wyplacilo ... Dlatych co nie wiedza to sa osoby ktore sie wyplacili : 1) Ice 2) Gornito 3) Lastinion 4) Curtiis (?5?) Knot Immortal - do tego nie jestem pewny. Te osoby sa dlamnie zerem wchodza do wojny i po Open sie wyplacaja ZERO! PozDro |
Moglibyście podac War Fragi?
|
Wojna byla przerwana na miesiac ... poniewaz z 5 osob dostalo bany ... !
Mam nadzieje ze teraz rusza pelna para! War! War ! War! Czekam na Filmy :D |
Z powodu niedziałającego forum na tibia.com ciężko jest teraz podać jakieś konkrety :) Zresztą, TWM dopiero co zostali odbanowani, żadnych .rec'ow na razie nie ma. A co do wypłacenia się, to ta wojna była tak pomieszana, ze ciężko się dziwić, ze ludzie z tego rezygnują. Do teraz nie jest chyba wiadomo, kto ma w posiadaniu większość postaci z TWM. Raczej będzie to wszystko powoli znów się rozkręcało, się zobaczy...
Piszcie, jak ktoś wie coś dokładniej |
Cytuj:
A mozesz mi wytlumaczyc z kad ty wiesz kiedy bedzie new serv?:p Czyzby next osoba miala kogos z cip softu w rodzinie hehe ;) |
Cytuj:
No za pewne :D Wracajac do Tematu - Rexis nie expi, nielicznymi ktorzy expia jest - James Know(Polak) , Gothica R~ , Bajexe On Askara (Angol wbil 150 i Retidret), Dan Ev~ . Zunri padl na 141 na Vampirze xD PozDro. Ps: Czemu nic sie nie dzieje i co jest z Szyde'rca |
Cytuj:
ktos tam pisal o PA ja jak narazie go nie doszczeglem... |
Cytuj:
|
Najlepsze jest to jezeli Rexis chce zabic jakiegos H LvL i ma reason to go ubija... , a kiedy nie ma reasonu najczesciej wysylaja tam gildie Dommination.
PozDro. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Jesli chodzi o gildie to najwieksze Pa to :
1) Rexis 2) Dommination 3) Trinity. Jesli chodzi o graczy to: 1) Silc 2) Everius Zen 3) Krapek 4) Iveski Legend 5) Curtiis To Tyle ... PozDro :) |
O widze że jestem popularny :D
~~Silc |
No na pewno ...
Popularnym Noobem jestes :) Tak wogole to nie szkoda ci Sd na 10 lvl? PozDro.. Ps: Moze i to nie Silc - Uwaga na Prowokacje :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:12. |