![]() |
Mikołaj na Vedze
Jak dostac sie do siedziby mikolaja na Vedze??
|
Nie da się
|
Dać się da, ale do domku mikołaja to nie wejdziesz. Jedynie z zewnątrz można zobaczyć jak mikuś mieszka ;p
|
@up
Jemu chyba właśnie o domek chodziło ;P |
KEAL THA TROLLL!!!
Jedna odpowiedź nie wystarczy? Rofl lmao.... :confused: |
A ja byłem pod domkiem;;;
|
Ja równiez
Był pod domkiem mikołaja a ten grupas w czerwonych majtchach dał mi Golden Helmet (żartuję)
Na Vedze śa Polar Beary i wilki , a koło domku fajnei robic sobie runki, oczywiście legalnie... |
|
Da sie wejsc ale tylko do piwnicy :P narazie jest to niezle miejsce na afk wiec wam nie powiem gdzie znajduje sie wejscie :P ale to nie zmienia faktu ze do piwnicy da sie dojsc
|
@2x up
Co ma piernik do wiatraka??X( @Topic A do siedzibki się wejść nie da;( |
20:35 You see a soft boots. It is a brand-new. It can not be destroyed, it will be alive forever.
First na moim servie ; * -=Morgana Power=- @down Tak. PoI. Do mikolaja nie da się wejsc; ] |
@up
Zrobili u Ciebie PoI? Bo wątpię żeby ktokolwiek wszedł do mikołaja... A tak w ogóle. Co jest do zdobycia w piwnicy? Poza ym że można se tam ciasto i chleb piec ;P Edit: @up No...Tylko trochę szybciutko ^^ Nie wierzę ;P |
Na serverze napewno pierwsze, ale w Tibii już chyba 3 ekipy (albo 2) zrobiły z tego co mi wiadomo ^_^ Chyba że jestem niedoinformowany.
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:02. |