![]() |
gdzie zarejestrować sie w kazoordoch??
gdzie zarejestrować się w kazoordoch??
|
eeee, myśle , że chodzi Ci o to jak stać się mieszkancem kazordoon...
Spytaj sie ludzi , gdzie jest świątynia, wejdziesz do niej pojdziesz prosto, wejdziesz na schody, potem do teleportera.....i jesteś mieszkańcem kazoo ;) |
A ja mam powazny problem, bo Kazordoon to jedyne miasto w Tibii, jakiego nie potrafiłem znalezc. Prosze o pomoc.
|
w punkcie oznaczonym niebieską literą x [jest to 4. poziom pod ziemią] schodzisz na dół, wchodzisz w niebieski portal i już jesteś mieszkańcem kazordoon.
http://pliki.oom.pl/data/5021/kzd.gif @edit do posta umieszczonego poniżej - mapka dojścia do kazo od wejścia na dwarf bridge: http://pliki.oom.pl/data/5021/kaz2.gif niebieska kropka - dwarf bridge; 1. czerwona - tu wchodzisz na górę do tunelu z jednym wyjściem; czarna - tutaj wychodzisz z tunelu; 2. czerwona - tutaj schodzisz do kazordoon. |
@Meloon
Hehe do kazo dojsc bardoz latwo na 3 sposoby uzywajac mapy tibi dostepnej na tej stronie XD, z pomoca tibijczykow lub forumowiczow XD No wiec tak jesli wiesz gdzie jest Venore i wiesz gdzie jest Thais to napewno wiesz tez gdzie jest Dwarfen Bridge masz tam respawn Dwarf Soldiera i Dwarfa. Jak juz przejdziesz przez most zalozmy idac z Venore to idziesz miedzy wysokimi skalami i za chwile droga sie rozwidla mozesz isc dalej prosto (na połnoc) lub skrecic i isc na południowy wschod. Jezeli wybierzesz dobra sciezke to lawirujac miedzy skalami dojdziesz do miejsca gdzie mozesz sie ropnac XD. Na gorze pojdziesz "tunelem" ktory prowadzi tylko w jedna strone i zejdziesz to pierwszej napotkaniej dziury ( w tym "tunelu" jest tylko jedna :P). Jak zejdziesz zobaczysz droge miedzy drzewami i skalami a po drugiej stornie rowniez miesjce na ropniecie (respawn bh) idziesz miedzy krzakami potem mijasz 2 wieze kazo schodzisz w dol po schodkach i witamy w Kazordoon :D. Wytlumaczylam to jak najlepiej umialam ale w razie jakis bledow lub niejasnosci prosze pisac. |
Dzieki
(sorry za krótki post) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:22. |