![]() |
Pkowanie Na Furorze! :)
Niezły loot i fajna zabawa:)
Można popatrzeć:) Naprawdę fajna akcja i nieźli pkerzy:P http://rapidshare.com/files/8126487/...aludy.rec.html sorka ze na rapidzie:) OPLACA SIĘ! |
coś mi się wydaje że to jest keylogler czemu?np. temu:
Data dołączenia: 19 12 2006 dzisiaj dołączył i odrazu filmiki puszcza?;o dlamnie to dziwne cuż poczekamy zobaczymy a mi się skanować niechce ;p |
@up
Noobzor @topic gz ;p |
Nie ma keylogerów:)
Naprawde nie ma:)
Chce pokazać jak załatwiłem tych kolesi... xD Z kumplem pkowaliśmy na furorze zreszta nawed keylogera nie potrafie zrobic:) |
Cytuj:
To niech Ci sie kurwa zachce! A nie oskarżasz innych... Czysty... @topic Niezly, choc loocik mogl byc lepszy ; p. |
Do pana kilka postów wyżej:nie oskarzaj nikogo jak nie masz pewnosci a jak Ci sie nie chce skanowac a pisac durne posty do Wyp@&^#%j...
Film bardzo ciekawy xD fajna akcja ;)) |
Czy mógłby ktoś umieścić filmik na http://tibicams.tibianetwork.net bo mam limit na rapidzie
Pozdro |
dla tych ktorzy nie umieja uzywac skanera
AntiVir Found nothing ArcaVir Found nothing Avast Found nothing AVG Antivirus Found nothing BitDefender Found nothing ClamAV Found nothing Dr.Web Found nothing F-Prot Antivirus Found nothing F-Secure Anti-Virus Found nothing Fortinet Found nothing Kaspersky Anti-Virus Found nothing NOD32 Found nothing Norman Virus Control Found nothing VirusBuster Found nothing VBA32 Found nothing |
Cytuj:
Cos nawija o dacie dolaczenia i oskarza o keylogga jeszcze wpisujac zla nazwe potem wali orta w slowie "cóż" co jest dla mnie szczytem idiotyzmu i na koniec jeszcze gada ze nie chce mu sie skanowac. @ film wiesz co to sa summony? |
Pk
PK' jest złem. PK' jest złem. PK' jest złem. PK' jest złem. PK' jest złem.
żART :baby: X( :baby: ALE FILM JEST COOL |
Fajne ale w pod koniec filmu debug wyskakuje...gz loota
|
Zrechostujcie ten filmik na tibiecam plz
|
Debug wyskakuje bo nam w grze tez debug wyskoczył...:( Film nie ujmuje jak pada jeszcze jedna osoba no i jak nas ubijaja ;)
Pozdrawiam |
:p
Ciebie zabili xD
Ja zwiałem temu sorkowi co cie dedł i byłem juz przy thais a tam taki sorc z pacc i raz mnie zaczął walić to mu cała mana zeszła a ja przyżyłem... Potem lece na swamp trolle a tu znów on i juz klapa bo uszki sie kończyly ostatnie xD Ale zobaczył... A tam... Mój char pusty xD Bo all do wody wyrzuciłem:) Tak to jest jak sie wali mnie:) Chłopakowi zeszedl bp mf i nabił pz:) Fajnie było xD A teraz rs'ik :/ |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
A tak to filmik fajny, szkoda ze debuguje :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:14. |