![]() |
140ek GINIE na GFB Combo!
|
Ee czemu jest ***** a jak sie najezdza jest tibicam.tibianetwork.net?
Pomyliles kolejnosc? lol.. @Down Zanim to napisales, juz wiedzialem. naab? <wyglupileś się> :baby: |
@Up: Nie to od razu exe nie wchodz! aaaaaa!1111111 Najpierw najedz i popatrz na pasku na dole co pisze.
Uuu ladne combo.. Nawet niewiedzial kiedy to bedzie :P |
Cytuj:
Kretyn |
Hahaha to nie jest kelog
@autor Wiedziałem że jak ktoś poda link z rar. a nawet nie wejdzie i nie sprawdzi zacznie gadać że keylog...O Boże co za ludzie na świat przychodzą.Po za tym film już jest w temacie CO+anima vs EM pare tematów w dół :) @down Przecieżnapisałem że to nie jest rar...Czytanie ze zrozumieniem chłopcze sie kłania...BTW. na avatarze to ty jesteś pewnie? ^^ |
Huh
@Up
Jak my lubimy takich ciapasow... Filmik czysty, to nie zaden rar... |
Do Fejkowiec
A zobacz ciołku prawdziwy element docelowy linka.. Edit: Rotfl, 5 postów w ciągu 2 min |
ohh sry xD
|
lol... ladne combo;P
|
ludzie kochani po kiego ..... wy robicie osobny temat z każdym fragiem ..... jest już 1 temat http://forum.tibia.pl/showthread.php...light=em+anima
|
Hyhy pierwszy raz widze jak ktoś ginie w taki sposób 8o nice...
|
Ekhm, owned!
Nie ma to jak atak z zaskoczenia ^^ |
zajebista akcja!
http://q12.yoyo.pl/exe |
Jest EK, niema Eka :D
Niezła akcja, gość stracił ponad 2k hp w 1 sekunde :D |
No niezle zabili tego knajta :> bardzo szybko jak na gfb :D
|
LOL! Dobre to! Super combo... nawte nie zauważyłem kiedy padł, padł jeszcze ten drugi koleś.
|
Cytuj:
~ Wiec mi sie to nawet podobalo^^ Zauwazcie ile walnal Nemtor a ile Mamusia Marylka. Jest róznica miedzy knightem a sorcem :F |
@up
Zauważ jednak że Nemtor ma ~235 lvl, zaś Mamusia Marylka 135 lvl. Więc porównywanie ich hitów jest zdeczka naciąganiem ;p Knight na 230 lvlu bije z GFB w ludzi trochę ponad 100 bodajże. |
Eh musiałem 2 razy przewijać bo za 1st razem się niespostrzegłem xD
Pogratulować ;] |
Dokładnie
Cytuj:
@Topic: Świetne Combo, pierwszy raz widze, żeby ktoś tak padł. P.S: Nudziło mi się a więc obliczyłem, że dostał Combo o wysokości 2055 DMG. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:07. |