![]() |
102 ED oraz prawie 123 RP padaja od SD Combo od brazoli
|
HAUHUAHUAHUAUAHUHAUH.... Wstyd i tyle...
|
temat bys zmienil "padaja od brazoli" pierdolony rasisto... tak sie sklada ze wieksza populacja brazyliskich graczy jest bardziej doswiadc zona od "pl" i na dodatek nie nabijaj sie z was z powodu waszej narodowosci...
@Up Wstyd bo padli?czy wstyd dlatego ze padli od "brazoli"? |
Rotfl, ten film pokazueje potege zgranych low lvl charow! Ten pallek rox ; p!
|
"Brazoli" -.- sporo brazylijczyków to debile i nooby, ale reszta.. zgrani i dobrzy gracze. Nie to co my, bo "polak polakowi wilkiem"... zgrania też nie mamy...
|
Cytuj:
Cytuj:
Topic@ Filmik świetny, szybka akcja... Po prostu cudo :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
2. Obrazaj sobie kogos innego 3. Jak bym napisal padaja od BR pewnie tez bys mnie nazwal "********* rasista" -.- |
@Nazwa~: Żal.Pl
@Film - low lv powa ps. 18:59 Ruberinha [58]: trap 18:59 Ruberinha [58]: kill 18:59 Ruberinha [58]: gogo Co to qwa tamagotchi? |
Co jak co ale slowo "brazoli" jest raczej slowem obraziliwym. Cos jakby ktos poweidzial "polaczkow", na jedno wychodzi. Chociaz "polaczkow" brzmi bardziej szyderczo ale niestety bardzo pasuje do duzej czesci graczy z naszego pieknego kraju. Ja tam do "brazoli" nic nie mam, no moze poza znajomoscia agielskiego, ale i u naszych graczy z tym nienajlepiej.
Filmu nie ogladalem to sie nie wypowiadam, powiem tylko ze dzis bardzo latwo jest pasc od noob charow, i nie widze w tym nic haniebnego. |
Dobrze ze padl ten 102 ed ale szkoda ze akio nie padl :/ ja teraz na ruberze juz nie gram bo za duzo PA z project nemesis
|
Cytuj:
|
Tak to juz jest[CHAR]Zyebuss[/CHAR], to zjebus xD. Pozdro Marcel weś coś swojego wżuć! PS: Te tam, rasita chciałeś zabłysnąć, ale coś NIE wyszło :(.
|
oO dobre :D
|
Ładnie padł, szkoda, że ekipa po tamtych wbiła xD
|
hehehe akio miał z 10 hp :S xD
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:56. |