![]() |
Gdzie moge bezpiecznie poexpić pallem
Mam palla na 11 levelu i gram w świecie danubia w mieście carlin powiedzcie mi prosze gdzie moge spokoje zdobyć level bez grozy, że mnie pk zabiją.
|
w krypcie na prawo od carlin tylko trolle malo pk a klucza se poszukaj :)
|
no ale gdzie jest klucz koło krypty???
|
Zazwyczaj klucz lezy w poblizu miejsc w ktorym sa zamkniete drzwi.
|
oj kurcze nie moge znaleść przeczytałęm tą księgae co tam jsst ale mi nic nie pomogła prosze pomóżcie
|
mama do was pytanie jak mozna znalesc klucz badz go kupic, bo moj kuzyn chcial wejsc do tej krypty a ni mial klucza piszcie na gg dziekuje
|
Ja bym tobie radził iść na takom górke niedaleko carlin tam masz kilku takich dużych gosćiu z jednym okiem pogadasz i bobawisz się w berka:)
|
albo mozesz isc kolo thais do mon sternum 8 lvl nawet widizalem tam jak zabijaly cyca (pewnie ze strata 100 strzal ale zabijal)ale nie radzilbym sie tobie zapuszczac daleko zadaleko bo moze byc ich duzo dla ciebie i niedasz sobie rady
|
możesz na cyklopach(150EXP) ale musisz mieć kusze lub łuk i strzał, należy uciekać przed cyklopem i do niego strzelać, są na wszchód od carlin
|
A tak dokladniej to co jest w tej krypcie jakieś skieletony czy wapiry moze?
;) |
PHP Kod:
|
Cytuj:
Ps. Paladyna cyklop nie dogania dopiero ~11lvl, a druida/sorcerera ~15 (w obu przypadkach +5 poziomow jak chce sie w miare bezpiecznie bic). |
najlepiej to sie przeplyn na folde.... tam sobie troche potrzepiesz skilli i expa - jak na 8lv :P
------------------------------------------------------ Fingerout - 47lv master sorc (Danubia) |
O foldzie wiem ale tam często dużo pk jest skurczybyków nie nawidze bo za nic zabijają dla tego tam teraz nie jeżdże. Jak juz to eżdże ale z kumplem na 20 levelu sorcerem albo z sorcem na 10(daniel, damian) :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:45. |