![]() |
Bubble
Byłem dzi¶ czyli 30 sierpnia o 20:52 na www.tibia.com,i zobaczyłem,że Bubble,najleprzy gracz w tibii,ma 192 lvl.Gratuluje jej tego ponieważ jest bardzo trudne na takim lvlu przedostać się na następny.Piszcie tu swoje komentarze,gratulacje i wiadomo¶ci o Bubble.thx
|
Skille Bubble
Powiem tyle: Bubble może i ma największy level na Tibii ale skille ma beznadziejne jak na jej lvl - kiedy ostatni raz patrzyłem na jej skille (miała wtedy 188 lvl ) to miała skille 99/89 - a największe skille na Tibii to - 105/103 -na 130 którym¶ levelu... :sword:
P.S. Trzeba też uwzględnić że kiedy ów facet będzie miał Jej lvl to będzie miał jeszcze większe skille :baby: |
Cytuj:
Nie ma co sie podniecac lvl bubble bo i tak gra na niej minimum 2 osoby. Bubble jest praktyznie ciagle w grze. Ogolem niedlugo pepelu lub wurzel ja dogoni :) |
Wiec tak:
1. Na koncie Bubble jak juz wspomnial przedmowca napewno minimum graja dwie osoby (przypuszczalnie ona i jej m±ż). 2. Smoked byl zapalonym skillerem Bubble NIE musi taka byc! Smoked trenowal calymi dniami (moze i nocami :]) wiec byl zapalonym skillerem powiedzialbym ze skille Bubble sa dobre bo nie jest zapalona skillerka ;P 3. Smoked, nie lv 130 a 105 :P 4. W sumie topic nie za bardzo potrzebny ;/ bylo juz WIELE tematow o niej. 5. Patrz punkt 1-4. To tyle chyba :P |
Stawiam że Setzer Gambler (je¶li będzie dalej grał) prędzej czy póĽniej j± wyprzedzi.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:44. |