Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Wesołych świąt (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=107123)

Dwimenor 21-12-2006 15:11

Wesołych świąt

Święta się zbliżają i nikt nie ma wątpliwości, iż ten rok dla Tibijczyków był rokiem wyjątkowym. Z tej okazji CipSoft postanowił napisać dla nas wszystkim kilka ciepłych słów:

Kolejny ekscytujący rok za nami. Cipsoft przeniósł się do nowego biura, przyjmując jednocześnie nowych pracowników którzy mają pomóc udoskonalić Tibie dla Was. Jednak najważniejsze są dwa tegoroczne updaty: Sierpniowy i Grudniowy, które przyniosły tajemnicze Shattered Isles z pięknym portem Liberty Bay, nowe pełzające potwory, olśniewające outfity, konta bankowe i wiele innych.

W tym momencie w Tibie gra ponad 250.000 graczy, z czego 80.000 cieszy się możliwościami jakie daje Premium Account. Chcielibyśmy podziękować Wam wszystkim za wsparcie i zaufanie jakim darzycie naszą firmę. Chcielibyśmy także podziękować wszystkim za bycie w tej społeczności, dzięki czemu Tibia jest taka jaka jest. Przede wszystkim chcielibyśmy podziękować ochotnikom, tutorom i mistrzom gry za wspaniałą pracę, którą wykonują na rzecz wspólnoty. Na końcu, ale nie dla najgorszych, podziękowania składamy administratorom oraz zespołom redagującym supported fansites za publikowanie fantastycznych artykułów i informacji dla graczy oraz wspaniałą pracę na rzecz społeczności.

Oczywiście, nie zamierzamy spoczywać na laurach. W przyszłym roku czeka na Was wiele nowych wydarzeń. W Styczniu na pewno będzie gorąco, gdyż Tibia obchodzi swoje dziesiąte urodziny! Nie przegapcie niespodzianek jakie dla Was przygotowaliśmy. Oczywiście przez cały rok będziemy pracować, aby udoskonalić Tibie. Wyglądaj nowych updatów, z nowymi obszarami i możliwościami!

Wesołych Świąt życzy Cipsoft.

Etoric 21-12-2006 15:13

:* xD Wesolych Swiąt xD

-=DanieL=- 21-12-2006 15:16

Wesołych świąt!
Ciekawi mnie co dadzą w styczniu i to mocno mnie to ciekawi.

Thanal 21-12-2006 15:19

Dwim, napisałeś "przedniusł sie" ...

@topic

Weeesołych! :)

Peter of Refugia 21-12-2006 15:20

Wesołych świąt!
Święta swoją drogą a new servów nadal niema : d

NinJa 21-12-2006 15:24

Nom, POZDRO!

Leo 21-12-2006 15:25

Jakoś tak bzie. Walneli notkę, a nic nie dodali, hamstfo! :P

Master Dawidoos 21-12-2006 15:26

Wesołych... wszystkiego naj... i wogóle :)

R.e.d 21-12-2006 15:27

fajnie ;p :baby:

Kusnier 21-12-2006 15:28

Tylko taki maly blad (chyba) Na końcu, ale nie dla ostatnich, Na koncu nie dla ostanich? Chyba "Na końcu, ale nie dla najgorszych...." .

Oczywiscie zycze wszytkim bogatych i wesloych swiat!! (Moze jakiegos pacca?:>)

Pozdrawiam
Kusnier

Biernak 21-12-2006 15:29

Tez zycze wszystkiego najlepszego i zacnego jedzonka na wigilii
chial bym 1 prezent od cipkow tak zwany
NEW SERV :D;]

Sir Night Master 21-12-2006 15:30

nawzajem, narazie przerwe robię święta ;]
Wesołych Świąt i Nowego Roku 2007 !! ;]

Dundee 21-12-2006 15:31

"Jednak najważniejsze są dwa tegoroczne updaty: Sierpniowy i Grudniowy, które przyniosły tajemnicze Shattered Isles z pięknym portem Liberty Bay, nowe pełzające potwory, olśniewające outfity, konta bankowe i wiele innych."
Taaa ale wszystko dla PACC-ów. Zapomnieli dodac -.- Tibia schodzi na psy. M.in przez to przestalem grac. Pozdro ;)

ppiotrekk 21-12-2006 15:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Biernak (Post 1141738)
Tez zycze wszystkiego najlepszego i zacnego jedzonka na wigilii
chial bym 1 prezent od cipkow tak zwany
NEW SERV :D;]

Hah new servow sie niedzoczekacie CipyNiemyte
dostaly kase za pacc od was teraz spuszczaja sie na monitory =p
ja tam gram gdzie wczesniej =p

Ja tez mam kilka cieplych slow dla cipsoftu mam nadzieje ze w niedlugim czasie zbankrutujecie
i wszyscy zdechniecie z glody (: Mery Hrismas xD

Frisbi 21-12-2006 15:37

Ja i tak czekam na nowe servery ; d

Skarabeusz Pustyni 21-12-2006 15:38

Wesołych Świąt userzy tibia.pl!

Jestem strasznie ciekawy co Cipsoft urządzi na 10-lecie tibii. Może wreszcie coś lepszego dla FACC :] (mażenia) Nie będę płakał nad losem FACC tylko kupuje Pacc i tyle :)

VeLvet 21-12-2006 15:39

Wesołych swiąt!

SegrioMilon 21-12-2006 15:42

Wesołych Świąt spędcie je cieplutko z rodziną dla samotnych chłopaka lub dziewczyne pod choinke xD ;)

Lifter 21-12-2006 15:42

Na dziesiąte urodziny Tibi dostaniemy pewnie jakiś konkurs w którym będzie można wygrać 5 PACCów i wygrają jacyś brazylijczycy.

Pozdrawiam i Wesołych Świąt! :)

Redknapp 21-12-2006 15:49

Święta

No to fajnie. Moje pierwsze święta z Tibią. ;) Wesołych świąt dla wszystkich forumowiczów (oprócz trolli - was nie zniosę). No i dla zacnej ekipy Tibia.pl oczywiście. =)

BTW: Na rookgaardzie od czasu do czasu spawnuje się nowy boss. 8o
Dla ciekawych linka zamieszczam tutaj.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:31.