![]() |
Wesołych świąt
Święta się zbliżają i nikt nie ma wątpliwości, iż ten rok dla Tibijczyków był rokiem wyjątkowym. Z tej okazji CipSoft postanowił napisać dla nas wszystkim kilka ciepłych słów:
Kolejny ekscytujący rok za nami. Cipsoft przeniósł się do nowego biura, przyjmując jednocześnie nowych pracowników którzy mają pomóc udoskonalić Tibie dla Was. Jednak najważniejsze są dwa tegoroczne updaty: Sierpniowy i Grudniowy, które przyniosły tajemnicze Shattered Isles z pięknym portem Liberty Bay, nowe pełzające potwory, olśniewające outfity, konta bankowe i wiele innych. W tym momencie w Tibie gra ponad 250.000 graczy, z czego 80.000 cieszy się możliwościami jakie daje Premium Account. Chcielibyśmy podziękować Wam wszystkim za wsparcie i zaufanie jakim darzycie naszą firmę. Chcielibyśmy także podziękować wszystkim za bycie w tej społeczności, dzięki czemu Tibia jest taka jaka jest. Przede wszystkim chcielibyśmy podziękować ochotnikom, tutorom i mistrzom gry za wspaniałą pracę, którą wykonują na rzecz wspólnoty. Na końcu, ale nie dla najgorszych, podziękowania składamy administratorom oraz zespołom redagującym supported fansites za publikowanie fantastycznych artykułów i informacji dla graczy oraz wspaniałą pracę na rzecz społeczności. Oczywiście, nie zamierzamy spoczywać na laurach. W przyszłym roku czeka na Was wiele nowych wydarzeń. W Styczniu na pewno będzie gorąco, gdyż Tibia obchodzi swoje dziesiąte urodziny! Nie przegapcie niespodzianek jakie dla Was przygotowaliśmy. Oczywiście przez cały rok będziemy pracować, aby udoskonalić Tibie. Wyglądaj nowych updatów, z nowymi obszarami i możliwościami! Wesołych Świąt życzy Cipsoft. |
:* xD Wesolych Swiąt xD
|
Wesołych świąt!
Ciekawi mnie co dadzą w styczniu i to mocno mnie to ciekawi. |
Dwim, napisałeś "przedniusł sie" ...
@topic Weeesołych! :) |
Wesołych świąt!
Święta swoją drogą a new servów nadal niema : d |
Nom, POZDRO!
|
Jakoś tak bzie. Walneli notkę, a nic nie dodali, hamstfo! :P
|
Wesołych... wszystkiego naj... i wogóle :)
|
fajnie ;p :baby:
|
Tylko taki maly blad (chyba) Na końcu, ale nie dla ostatnich, Na koncu nie dla ostanich? Chyba "Na końcu, ale nie dla najgorszych...." .
Oczywiscie zycze wszytkim bogatych i wesloych swiat!! (Moze jakiegos pacca?:>) Pozdrawiam Kusnier |
Tez zycze wszystkiego najlepszego i zacnego jedzonka na wigilii
chial bym 1 prezent od cipkow tak zwany NEW SERV :D;] |
nawzajem, narazie przerwe robię święta ;]
Wesołych Świąt i Nowego Roku 2007 !! ;] |
"Jednak najważniejsze są dwa tegoroczne updaty: Sierpniowy i Grudniowy, które przyniosły tajemnicze Shattered Isles z pięknym portem Liberty Bay, nowe pełzające potwory, olśniewające outfity, konta bankowe i wiele innych."
Taaa ale wszystko dla PACC-ów. Zapomnieli dodac -.- Tibia schodzi na psy. M.in przez to przestalem grac. Pozdro ;) |
Cytuj:
Hah new servow sie niedzoczekacie CipyNiemyte dostaly kase za pacc od was teraz spuszczaja sie na monitory =p ja tam gram gdzie wczesniej =p Ja tez mam kilka cieplych slow dla cipsoftu mam nadzieje ze w niedlugim czasie zbankrutujecie i wszyscy zdechniecie z glody (: Mery Hrismas xD |
Ja i tak czekam na nowe servery ; d
|
Wesołych Świąt userzy tibia.pl!
Jestem strasznie ciekawy co Cipsoft urządzi na 10-lecie tibii. Może wreszcie coś lepszego dla FACC :] (mażenia) Nie będę płakał nad losem FACC tylko kupuje Pacc i tyle :) |
Wesołych swiąt!
|
Wesołych Świąt spędcie je cieplutko z rodziną dla samotnych chłopaka lub dziewczyne pod choinke xD ;)
|
Na dziesiąte urodziny Tibi dostaniemy pewnie jakiś konkurs w którym będzie można wygrać 5 PACCów i wygrają jacyś brazylijczycy.
Pozdrawiam i Wesołych Świąt! :) |
Święta
No to fajnie. Moje pierwsze święta z Tibią. ;) Wesołych świąt dla wszystkich forumowiczów (oprócz trolli - was nie zniosę). No i dla zacnej ekipy Tibia.pl oczywiście. =)
BTW: Na rookgaardzie od czasu do czasu spawnuje się nowy boss. 8o Dla ciekawych linka zamieszczam tutaj. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:31. |