![]() |
Pklizando
Świetny filmik, loot wspaniały, aż do rs'a :) Filmik ukazuje jak to 27lv MS może namieszać :) Filmik był nagrywany na Julerze. Filmik nie mój, ale naprawde świetny :) Przewińcie do połowe filmiku, bo na początku chodzi i szuka ofiary, ale bez skutku. Cały filmik trwa 45min i 43 sec. Naprawde polecam i miłego oglądania zarazem. :)
Link: http://www.tibicams.tibianetwork.net...ies/show/15723 |
xD
Hehe PKing roku:D Widac ze Julera (nieograniczona ilość noobów:D:D)
|
Loot tez ze pozazdroscic :-) nice muwi
|
No, no, gratuluje farta ( debil - afk, i takie itemki w plecaku :D ), ale ja na twoim miejscu poszełdbym na DC/Folda;)
Acha no i parcele noś B) |
no to fajny typ takie eq nosi i miał 2 manasy i 1 explo przy sobie PFF :D
on w koncu padł czy ban :D? |
BEhahaahahaahahaha JAKA rzeznia.... OMG ale rzeznik no nie moge :D moze to nawet fart ale Wielkie GZ!!!
|
film wymiata ^^ btw. dostal bana :)
|
Spoko film. Ale do autora tematu mam kilka wontów. Może byś nazwał normalnie temat? Zaadresował server? Napewno ktoś po nazwie "plikzando" wpadnie na to, że to pk movie.
|
argh...moja Julerka -.-'
Br'y to nooby? Pl też ;s taki sam loot jak peczysz na pl'ach -.-'''' nice loot :DD |
O LOL8o ale loocik, bardzo polecam film
|
A ja mam w okolo 5 min debuga, wtf? ;<
|
Ehhh.... Ja po paru minutach filmiku mam Error :/
|
ja tez debug....
|
O lol :D
Zarąbiste ^^ |
Cytuj:
Cytuj:
Co do tego debuga... Jak ja oglądałem to mi nic takiego nie wyskoczyło, nie wiem dla czego :baby: |
Świetny film :P rzeczywiście, 27 sorc potrafi namieszać, oj, potrafi.. niezły loot też jest! Ale szkoda że zabił Cherie, to moja koleżanka :(
Cóż, za świetne pk daję filmowi jakieś 10/10, ale za zabicie Cherie... 5/10 |
10/10
Świetny Filmik, jeśli ludzie na Julerze noszą ciągle takie EQ to przechodze na Julere ;) Tak ogólnie to 10/10 B)
|
Jejejeje, nie ma to jak 40+ knight bez uhów ;]
loot mióód. |
Cytuj:
,,Jak peczysz na pl'ach" może zabrzmiało dwu znacznie...chodziło mi raczej o to,że taki sam loot jest jak ktoś peczy na pl'ach,no ale ofc. musiałeś przyczepić sie do mnie,a nie do tych pare UP -.-' żal.pl noobie -.-' |
Koleś ma farta oraz niezłe PvP.
Loot super. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:18. |