![]() |
SilkRoad-problem
A więc ściągnąłem grę, wszystko w porządku i taki problem nagle: wybieram server wpisuje ID PW daje connect i wyświetla mi się "Disconnet from server" poczym gra się wyłącza.:(
|
1. Idź z tym na forum silkroada.
2. Zbyt duża ilość osób na serwie - najlepiej jest się logować przed 15-16. |
Więc jeśli zaloguje się o 11:00 rano, powinno wejść?
|
Serwer jest przepełniony - proste.
Niedawno był nowy patch, więc wiary w cholere. Ale niepolecam - pokaz slajdów, a nie gra. |
Już po 13 nie da się wogule zalogować! Nie ma tam jakiejś kolejki czy czegoś :(?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Masz tam kilka topiców o tym. Jeżeli server jest przepełniony a ty wyślesz proźbe o dolączenie to automatycznie kicka, trzeba próbować tak długo, ażsie nie wejdzie. Pozddddddd |
Ale czemu gra się wyłącza? Nie może poprostu wrócić na liste serverów?
|
Prawdopodobnie zmniejsza to ilosc boterow i macro userow. Zapytaj sie Joymaxu ale nie licz na odpowiedz : )
|
I ostatnie pytanie, czemu jak daje restart( czy co to tam było, zaraz nad exit) to zamiast wrócić do okienka postaci(tak jak koledze) to gra się wyłącza ;(. I jeszcze raz moje poprzednie pytanie, czy nie ma innej możliwości gdy server jest
przepełniony, musi się gra wyłączać, ładuje mi się z 5 minut :[. |
A to mam nadzieję, że nie obrzucicie mnie błotem jeśli tutaj napiszę i mój problem. Podczas włączania gry wywala mi blue screen (mam Windowsa XP Prof. :p). Myślałem, że może to byc przez sterowniki od karty graficznej (mam Radeona 9000). Jednak po zainstalowaniu najnowszych Catalystów już nie wywala mi blue screena, tylko komputer się resetuje :/. Nie wiecie przez co to może byc? Dodam jeszcze, że podczas włączania czego innego wszystko jest dobrze.
|
Prosze o odp.
Czy można mieć 2 konta? Bardzo proszę o odpowiedź.
|
Ze wszystkich mozliwych mmorpg nudniej od silkroada to sie gra chyba tylko knightem w Tibii.
|
Cytuj:
hmm silkroad niby nudny..:0 wiesz ja mam 42lvl glavie full str+fire troche lighta i ice i niegra mi sie nudno a jak nudy z kumplami ide na summony teraz event wiec fajnie albo ide na joba:D niezla adrenalinka jak sie thiefem gra w na choryzncie widac huntera 52+ ;) dzis akurat dodli takle bylem na yarkanie...ale padlem na strzala mam gdzie ss nawet;p |
?
Czy jest możliwość szybszego usunięcia postaci, czy muszę czekać cały tydzień? ;(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:09. |