![]() |
JA CHCE NOWE SERVY
JA CHCE NOWE SERVY.LUB NIECH POWIEKSZA ILOSC MIEJSC NA SERVIE BO SIEDZE PRZY KOMPIE 3h I CHOL..... NIE MOGE WEJSC X (.WCZORAJ MIALEM TO SAMO.WKURZYC SIE NIEZLE MOZNA PRZEZ TE ZAPCHANE SERVY.NIECH ONI COS Z TYM ZROBIA,BO NA BANK NIE BEDE PLACIC GRUBEGO SZMALU ZA TO ABY SE POGRAC NA PREMIUM ACOUNT. TOWARZYSZE WSZYSTKICH KRAIN ŁĄCZCIE SIĘ PRZECWIKO "PK" :D
|
Ja jestes tak zdesperowany to sam zaloz sobie nowy serwer :D (nie bedziesz mial problemu z logowaniem)
|
ej wes se poszukaj to znajdziesz ja ten temat chyba ze 3 dni temu zalozylem a po drobie patrz jak zakladasz.To jest dzial "REAL"czyli sprawy niezwiozane z tibia wiec patrz co robisz czlowieku!!
|
jest godzina 23:21 a ja w dalszym ciagu slecze nad tibia i patrze na te cyferki 851 i modle sie aby sie tym 2 osobom zawiesily kompy :))))))) ostatni raz tibie na oczy widzialem wczoraj populudniu.Qrcze jutro szkola a ja se nie zdaze paknac 8 lv i nie wyjde se na maina ;( A co to tego ze to REAL - wiara pisze z tego co widze tez o Tibi wiec mam to gleboko....(a propos mozna jakos zhakowac platne konto )doszly mnie takie sluchy ze podobno mozna jakos to zrobic i wtedy ma sie premium acount :D :D :D ( prosze mnie zaraz tutaj nie wyzywac-gram w tibie cos kolo tygodnia i to sa tylko sluchy ktore do mnie dotarly )
|
Cytuj:
Ale nie tylko ty masz takie problemy wiec do huja przestan pisac jak to niemozesz sie na tibie zalogowac bo to jest normalne sam wiele razy tego doswiadczylem. A co do hakowania kont to daj se spokuj lol |
W sumie masz racje tylke tego sie szweda po servahc że czasmai sie grac nie da :/
|
troche masz racji
fajny bylby nowy server , ale za 3-5michow bedzie tak samo zwiekszenie liczby osob to tez good pomysl ale pomysl co by bylo jakbys byl w stadzie ludzi i zaden ani rusz w ta czy tamta nikt nie moglby normalnie funkcjonowac :) |
do pukinine powiekasz mapy i nie dodadza nowego miasta to nmie bedzie mozy o powiekszeniu limitu graczy wiecie liczeba miec szczesci by kolo 20 znales wolne miejsce w depo w venore na liberze?
|
Nie tylko ty chcesz nowych serverów, ja też chcę... A najlepiej polski server...
|
i co wam da ten nowy serw?
czy myślicie że tylko wy go chcecie? założę się że jakieś tysiąc graczy z samej polski będzie grało na nowym serwie. A polska nie jest jedynym krajem. Mogę się założyć że obłożenie serwa będzie 2 x większe niż dotychczasowych serwów.
|
wooow chcecie nowe serwy, super, to ja chce 100000 USD, też mam założyć topic nowy ?
|
Takie tematy juz byly.
Nie ma oficjalnych wiadomosci na temat nowego serva. Nie bedziemy gdybac bo nie ma sensu. Zamykam. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:13. |