![]() |
Prezenty
Wypiszcie tutaj, wasze pomysły na prezenty, pod choinkę, czy też prezenty urodzinowe.
Jakie dostaliście prezenty, chodzi o takie, które zapadły wam w pamięci jako te najlepsze i najciekawsze. Chce kupić kumplowi coś naprawdę fajnego i być może, czyjś pomysł bądź sugestia nakieruje mnie na dany przedmiot. Więc chwalcie się co dostaliście, albo co zamierzacie wręczyć, liczę na waszą pomoc. |
kup najnowszą płyte rammsteina napewno się ucieszy
|
Gothic 3 na mikołajki.
|
Ahh, ta dzisiejsza młodzież, koleżance coś kup a nie koledze. ;)
|
100 dolarów.
|
@2up
A pan to homofob? @topic Najlepiej zapamiętałem mojego Corta X6 i Laneya MXD65 na urodziny. Ale... to chyba kiepska sugestia dla ciebie, co? |
Jak byś napisał coś o koledze, pewnie by się przydało.
Ja sugeruje własnoręcznie zrobioną laurkę. |
U nas to się zwykle w zależności od ludzia kupowało ksiażke/muzyke/gre, ale nie jest to zbyt oryginalne...
|
W tym temacie chodziło mi bardziej o to, co wy kiedyś dostaliście bądź co kiedyś komuś sprezentowaliście, a ja, gdybym zobaczył jakiś ciekawy pomysł to być może bym z niego skożystał : )
|
Podarowanie ciepła.
|
Uścisk dłoni i chłodny browar.
|
Kup mu czteropak Guinessa, ja tam bym się cieszył ;P
|
Guild Wars. =)
|
Ja dostałem Presto Lang (niby średnie, ale jak wycustomowałem, to się tanie Ibanezy i Squiery chowają) na urodziny, do tego Marshalla MG15CDR. To mi zapadło w pamięć :). Jeszcze kiedyś na święta dostałem PsOne, to była zabawa na całe godziny. Cieszyłem się strasznie. Miałem do tego GranTurismo 2 i Tony Hawks proskater 2 :).
EDIT: Potem jeszcze Destruction Derby kupiłem w lombardzie, po za tym, wymieniałem się z kolegami na gry. |
Ja bym chciał pod choinką zobaczyć GeForce'a 8800 ;)
|
Cytuj:
|
Książki/gry/ filmy odpadają.Prezent na prawdę fajny musi być nie typowy,bądź trafiony w dziesiątkę.Może spraw mu nowe hobby? Np. taki rowerek wyczynowy mu kup. Nie wiem ile kasy chcesz przeznaczyć na prezent,i jaki jest twój kolega. Ale powyższa propozycja myślę że dość ciekawa.
|
Cytuj:
Co do prezentu: Czego kumpel słucha? |
1. mOja pościel z kubusiem puchatkiem :<
2. Nowe ramydo kompa które dostałam w zeszłym roku. 3. Własny pokój, których mam teraz nawet dwa. Szkoda. 4. Samochód na baterie, z pilotem do sterowania :< 5. Majesty, Agent Gliniarz, Roboty HTML, Władca pierscxieni I, najduższa podróż - gry było to dosc dawno, gdy jeszcze sprawiało mi to przyjemność :< |
Ziemniaczany Dżo.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:53. |