Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Krytyczne oko na Furore (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=107408)

Baku' 23-12-2006 00:41

Krytyczne oko na Furore

Film nieco obraźliwy, mam nadzieje, że nie dostane bana, tudzież pkt karnych

Duskiness rl meeting- Wrocław.

http://youtube.com/watch?v=Zi-jCgkhkaw

Prosz, aby nikt sie na mnie nie obrazal, ogladacie to na swoja odpowiedzialnosc, nie zgadzam sie z autorem ktory byl zapewne "wykopany" z Furorki
Jak zatrzyma sie na Malenkim Mallenstwie zatkajcie uszy, jesli nie chcecie, aby tekst was zdemoralizowal.

Anvortis 23-12-2006 01:17

Lol xD najlepszy tekst do taifuna i do malenstwa .......(serio ona naprawde nie jest malutka, ten nick to chyba powstal z kompleksu jakiegos czy co ....)

Anvortis 23-12-2006 01:28

Lamus to taki schowek na graty ...pozdro mAsTaH ....

btw: ciekawe czy mowil bys tez tak gdybys stal sie jego ofiara xD ? ...

P0nury 23-12-2006 01:33

Ni to jakieś super śmieszne, ni to jakieś smaczne...

-=DanieL=- 23-12-2006 01:52

Przedwczoraj ten film był na forum. Wtedy go zreportowałem i został usunięty teraz też go zreportuje. Cytuje siebie samego "Im więcej wwalisz tekstów typu k**wa c*uj c*el itp. tym film jest śmieszniejszy? Jeśli tak myślisz to gratuluje wypaczonego poczucia humoru". Baku' miałem Cię za osobe mądrzejszą i z lepszym poczuciem humoru ;).

Anvortis 23-12-2006 02:23

A kto powedzial, ze to jest smieszne?

Kto powiedzial, ze autor tego filmu, ktory uzywa ciagle kur**, ch** jest inteligentny?

Wiecie co jest naprawde lipne, smierdzi i nie ma sensu? Gdy koles o np 100 lvl wiekszy wpada Ci na expa i kaze sobie placic za to, ze masz mniejszy lvl od niego, albo bo mu sie nudzi, i musi sobie zarobic na kims, albo zabic sobie kogos.

Osobiscie jestem za Duss~ bo nie ma juz tam grubego Imargama, ktory mysli, ze Tibia to realny swiat i spedza w nim cale zycie po to aby stworzyc swoja mafie i napadac na low lvl, zeby wiedzieli kto tam rzadzi ...........zal

P0nury 23-12-2006 02:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Anvortis (Post 1144965)
A kto powedzial, ze to jest smieszne?
Wiecie co jest naprawde lipne, smierdzi i nie ma sensu? Gdy koles o np 100 lvl wiekszy wpada Ci na expa i kaze sobie placic za to, ze masz mniejszy lvl od niego, albo bo mu sie nudzi, i musi sobie zarobic na kims, albo zabic sobie kogos.

To po co grać na pvp? Nie odpowiadają Ci takie sytuacje - idź na non-pvp. Stwierdziłem, że nie mam zamiaru znosić kaprysów idiotów, którzy kupili chary na allegro i chcą sobie zrobić małe pa, więc przeniosłem się na Harmonie. Problem jest? Nie ma.

Baku' 23-12-2006 08:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez -=DanieL=- (Post 1144955)
Przedwczoraj ten film był na forum. Wtedy go zreportowałem i został usunięty teraz też go zreportuje. Cytuje siebie samego "Im więcej wwalisz tekstów typu k**wa c*uj c*el itp. tym film jest śmieszniejszy? Jeśli tak myślisz to gratuluje wypaczonego poczucia humoru". Baku' miałem Cię za osobe mądrzejszą i z lepszym poczuciem humoru ;).

0o a niby reportaz tvnu w krzywym zwierciadle z twojego opisu jest inny? Ja wiem co dzieje sie na furorze, ja wiem co przezywaja tacy ludzie bo sam mialem 70 RP ktorego wyrzucono z serwera. Miales mnie za madrzejsza osobe, spoko myliles sie jestem maksymalnym pojebem i takim juz pozostane w twoich oczach. A w panstwie demokratycznym jest cos takiego jak wolnosc slowa. Napisalem ze sa tam przeklensta i jak ktos nie chce sie zdemoralizowac to niech nie oglada.

Thel Heroes 23-12-2006 08:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Baku' (Post 1145043)
0o a niby reportaz tvnu w krzywym zwierciadle z twojego opisu jest inny?

Czy w filmie o TVN były TAKIE obaźliwe słowa? Czy zwracano się tam osobno do każdego członka tvn? Nie!

Oglądnąłem sobie ten fimik i myślę, czy ten, kto to nakręcił, chciałby, aby rolę głównych aktorów grali jego bliscy, rodzina, przyjaciele? Bo on przedstawił przyjaciół (?) Taifuna z jego gildi.

Żal mi takich ludzi... ( co nakręcają takie filimiki, żeby niebyło )

Baku' 23-12-2006 09:07

ludzie to tylko troche obrazliwy film, a wy przejmujecie sie jakby wam matke wyzywali, drazni mnie wasze zachowanie

Marihuans 23-12-2006 09:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Baku' (Post 1145043)
0o a niby reportaz tvnu w krzywym zwierciadle z twojego opisu jest inny? Ja wiem co dzieje sie na furorze, ja wiem co przezywaja tacy ludzie bo sam mialem 70 RP ktorego wyrzucono z serwera. Miales mnie za madrzejsza osobe, spoko myliles sie jestem maksymalnym pojebem i takim juz pozostane w twoich oczach. A w panstwie demokratycznym jest cos takiego jak wolnosc slowa. Napisalem ze sa tam przeklensta i jak ktos nie chce sie zdemoralizowac to niech nie oglada.

Kazdy ogladal na swoja odpowiedzialnosc....
wiec nie wiem po co wiekszosc ma pretensje...
ja obejzalem i poznalem kilka twarzy h lvli ;]

baku napisal ze jest obrazliwe i ze nie komentowac wiec panowie wezcie juz se dajcie spokoj...

Baku' 23-12-2006 09:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marihuans (Post 1145136)
Kazdy ogladal na swoja odpowiedzialnosc....
wiec nie wiem po co wiekszosc ma pretensje...
ja obejzalem i poznalem kilka twarzy h lvli ;]

baku napisal ze jest obrazliwe i ze nie komentowac wiec panowie wezcie juz se dajcie spokoj...

Jeden rozsadny samarytanin>: )

Raayden 23-12-2006 10:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez plebaN1 (Post 1144939)
i z czego sie kurwa smiejesz lamusie nic smiesznego co wam te dusskines zrobilo JEBAC VISION HAIL TAIFUN

i tak Taifun jest najlepszy graczem na furorze a dusskines najlepsza gildia wiec nic nie zdzialacie takimi tekstami obrazliwymi lamusy

oO kolejny fan Taifuna na forum, ktory jak narazie osiagnal 24lvl brawa! ;)
1. film taki sobie, wiadomo teksty typu ku**a etc. swiadcza o inteligencji autora filmu
2. Gildia Duskiness NIE jest najlepsza na serwie ( moze pod wzgledem lvlow..) ale dobrze widac jakie baty dostaja od Vision :)

Baku' 23-12-2006 10:19

niestety dzis padl czlonek Vision, nie pamietam imienia. zaafragowal ymy

Dzik Dzik Tadzik 23-12-2006 10:43

Jezeli ktos ma ochote i wie jak nazywa sie program do odczytywania tekstu, ktory zostal uzyty w tym filmie, prosze o zamieszczenie tu jego nazwy.

Baku' 23-12-2006 10:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dzik Dzik Tadzik (Post 1145227)
Jezeli ktos ma ochote i wie jak nazywa sie program do odczytywania tekstu, ktory zostal uzyty w tym filmie, prosze o zamieszczenie tu jego nazwy.

Ivona, pelna wersja, bo demo nie wymawia litery U

Slivi 23-12-2006 10:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raayden (Post 1145181)
oO kolejny fan Taifuna na forum, ktory jak narazie osiagnal 24lvl brawa! ;)

kolejny debil ktory uwaza ze low lvl jest gorszy od "high" lvli, brawa!!

Taifun moze i jest jakims gowniarzem za komputerem ktory nie ma przyjaciol i wyrzywa sie na tibii ale kuFFa on(oni) widocznie potrafia grac skoro maja taki lvl

Baku' 23-12-2006 10:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slivi (Post 1145244)
kolejny debil ktory uwaza ze low lvl jest gorszy od "high" lvli, brawa!!

Taifun moze i jest jakims gowniarzem za komputerem ktory nie ma przyjaciol i wyrzywa sie na tibii ale kuFFa on(oni) widocznie potrafia grac skoro maja taki lvl

na zdjeciu nie wyglada na 12 latka. Jest dorosly, ja tez mscilbym sie na idiotach z furory. Do dusskow nic nie mam

raziel1992 23-12-2006 10:55

każdy potrafi szybko expić jak sie ma 5 ownerów :) a nocka na regeneracje staminy

Baku' 23-12-2006 11:08

nie wszyscy sa nieuczciwi, ale wiekszosc z nich tak^^

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:52.