![]() |
Gwiezdne walki...<Fake Story>
Witam was!!Ten fake bedzie ostatnim ktory robilem nie daje slowa honooru ale ok....Tamte byly nie udane....Ten mnie zaciekawil....Pomimo wielu prob szukania grafik znalazlem....To nie gwiezdne wojny tylko Gwiezdne walki....Zycze milego ogladania....Przperaszam ze takie otoczenie ale to jaskinia a nie jakies lasy czy tam cos....:/
1.Rozpoczecie... http://img385.imageshack.us/img385/674/odra1hs5.png 2.Rozpoczecie http://img162.imageshack.us/img162/8287/odra2nv8.png 3.Rozpoczecie http://img72.imageshack.us/img72/8833/odra3ad6.png I to na tyle... |
1) za duze
2) beznadziejne 3) do kitu OMG kolejny fake Erinexa Zrób 1 fake, dłużej, ale ciekawszy i lepiej wykonany BTW FIRST!!!!1111oneoneone xD |
Za duze
do dupy post aral bys sie |
A WIĘKSZEGO SIĘ NIE DAŁO?
Dwa obrazki!!(2 i 3 są takie same -.-) Beznadziejne wykonanie Weź... rób jeden fake! Nie milion! |
OMFG!!!!
Nie dość, że rok mi się ładuje. To są tylko 3 zdięcia a na dodatek 2 są takie same Więkrzysz się tych zdjęć nie dało?!?! Nie wiem czy to jest Tragedia czy Komedia :( |
To tak:
Minusy - Źle sformułowany wstęp ( to "Dawno, dawno temau..." ) Powtarzasz słowa i źle formuujesz zdania. - Brzydkie tło. - Po grzyba te dziury?! - Obrazków większych się nie dało? - A ten 3 to po to abyś mógł powiedzieć, że masz długi wstęp xD - Kolejny twój fake - Wow! Dwóch ludzi i odrazu panika! - A te klony, które stoją koło ALvena i Revona to mogłyby się ruszać,a nie stoją i patrzą się jak sroki w gnat. Plusy: - Ładne podłoże. - Fajne outy. - Ładnie zrobione pociemnienei skór (jeżeli ty torobiłeś :D) Pluso-Minusy: - Eee... Zdatna fabuła Starczy? |
Ahahahahahhaha! To nawet nie jego otoczernie! Buahauha! Znalazl je na forum pewnego OTS-a! Ten fake to taka sama klapa jak inne...
|
1. fuuj :/
2. co to jest ?! 3. nie kaz mi rzygac na monitor ! ("ż" wymienia sie na "z" ?) 4. jaki niesamowity efekt podwojenia obraskuf ! jak to zrobiles ?! 5. jestes gorszy niz woda w klozecie .. 6. znowu twoj fake ;( |
ale mega wysiłek asz w 2 obrazki i gdzies widizałem to tło ;S
|
:d
@offtopic:
Cytuj:
Po 2. Może z tych dziur będą wchodziły mrówki i zawładną cała planetą?! Zresztą akurat dziury są ładnie wklejone ;) Po 3. Ci ludzie są razem w team'ie z klonami, jeśli dobrze rozumuje :] @topic: Ładuje się pół godziny i nie dość że tło i akcja jest MONOTONNA to jeszcze powtórzyłeś 2x ten sam obrazek... rozumiem że to prolog ale mogłeś się bardziej postarać. Nie wiem jaki był twój pierwszy fake ale z tego co widze po pozostałych komętach był taki sam jak ten a nawet gorszy ;p Nie oceniam bo to prolog. Rób dalej może coś z tego wyjdzie. Cytuj:
|
Cytuj:
2. Jasne... WIesz co jak maszm nei tak cytować to lepij przestań. 3. Aha... To czemu tamci stoją i ggapią się w jedną stronę?! @topic Modki plx zamknijcie topic... |
ok inne fejki sie nie licza teraz robie fejka dlugiego itp....
Zrobie fabule z Wloczengi Poludniowe taka ksiazka.... Teraz fejk ma 5 obrazkow i tp.... Zobaczymy... |
Jezeli nazwa tego czegos ma "wloczeNgi..." To sie nawet nie staraj...
|
LuL
Harry_Piasek - po prostu pisze to co myślę i przepraszam w ogóle że się taki urodziłem ;) ale zażalenia proszę do wyższej instancji.
3. Aha... To czemu tamci stoją i ggapią się w jedną stronę?! Odp. - bo są klonami? zwykle klony są debilne :p Cytuj:
żyjemy w demokratycznym państwie i ten koleś choćby był największym idiotą może zamieszczać tu swoje prace byle by nie łamały regulaminu... P.S. Ja tak w ogóle do ciebie nic nie mam, ale pare twoich zdań mi się nie podoba i mam prawo o tym pisać :p Wesołych Świąt :zimno: |
Ja go będę bronił :P Jest ładne i ciekawe... Co wy chcecie?! Jakby to zrobił ktoś inny (np. ktoś początkujący) to byście się podniecali i onanizowali przy tym fake story. Zrobił to ktoś bardziej znany i już klapa. Czego wy chcecie? Ma zrobić fake jak odkrył Amerykę?
|
HeH
A jak!! LolnY ma racje (:D)!!
Oceniam: 10/10 SUPELLL EFEGTY!!! SZCZEKULNIE TEN PIOLUN!~!!! PLIXX POWIESZ JAK TO SZROBIŁESZ?!oneoneo1 |
Obrazki 2 i 3 są takie same o.O Wtf? Fake po prostu kijowy...
|
@Perfer Knight
Widzę, że pisałeś to z nutką ironii. Wiedz, że ja nie i pisałem to całkiem poważnie. Według mnie ten fake jest dość dobry. @Edit Miałem na myśli twój ostatni post w tym temacie. |
Mleko
Wow !! Jakie małe obrazki ;). Nie lubie zabardzo krytykować ale nie moge sie powstrzymać D-O-D-U-P-Y
|
mnie tam się troche podoba...
8/10 |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:20. |