![]() |
Ban z account sharing
Dzisiaj otrzymałem bana za account sharing. Co najmniej głupia decyzja, biorąc pod uwagę że mam 19 lvl, a skille poniżej przeciętenj (idąc dalej to gram 10 minut dziennie). Ale bana skleiłem niedokładnie za samą grę, ale za słowa które wypowiedziałem.
Dokładnie: (po angielksku: chcesz tłumacz sobie, nie chce ci się czytać nie odpisuj): Cytuj:
Cytuj:
Równie dobrze wiele osób w formie żartów pisało, że są ownerami bubble i nigdy nie dostawali za to bana. Na charze mi nie zalezy, ale chodzi tutaj o jakas sprawiedliwosc. Najlepsze ze ban powinien dotyczyć konta które było szarowane a nie konta innej osoby. Krótko mówiąć żal.pl |
Przeczytaj *ze zrozumieniem* Tibia rules.
|
Cytuj:
|
Wydaje mi sie, ze powiedzialem Ci, zebys *sam* znalazl. Jesli nie umiesz, to ponosisz konsekwencje, przykro mi.
|
Cytuj:
a to, ze sobie zazartowales, to ludzie z cs nawet tego pod uwage nie biora. |
W szkole jest BOMBA!!! Aaaaa!!! - żartowałem 8o... -.-'' Ponoś odpowiedzialność za swoje czyny...
|
Tu chyba chodzi im o to, ze grales sleinerem. Bo tak napisales.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Tyle wypowiedzi a pytanie brzmialo: Cytuj:
|
Cipteam nie ma poczucia humoru. A już napewno nie do takich idiotycznych dowcipów ;)
|
Nie ma sensu pisac o tym w complainie do CS poniewaz to od nich wlasnie dostales bana. I jest on jak najbardziej uzasadniony, jakiekolwiek przyznanie sie liczy sie tak samo jak prawdziwe sharowanie(w tresci zasady o sharingu sa przyklady zdan typu 'I'm sharing!...'), a jezeli zartujesz sobie tylko(czego nikt nie ma zamiaru sprawdzac) jest zalatwione przez zasade 2e - Inciting rule violation. Jezeli sadzisz, ze dostales bana nieslusznie, bo w zasadach nie ma podanego TWOJEGO konkretnego przypadku to jestes w bledzie. Zreszta wybacz, ale ten twoj zacytowany tekst nie wyglada na taki z zartobliwa intencja.
Szlag czasem czlowieka trafia jak po raz kolejny musi odpowiadac komus, kto uwaza ze jest madry. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:32. |