![]() |
Poi solo 145 master
|
Ehh poszedl sobie troche poexpic ;]
|
film ciekawy ( :
teraz macie zwale ze ktos zamieszcza film pod zmienionym linkim a jak wam dalem 2 takie filmy to plakaliscie i wyzywaliscie ze kg ( : |
Zniecheca mnie do sciagniecia ta koncowka: *****
Pozdro |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Troche smoczków nie zaszkodzi :S
|
Czy wy ludzie nie widzicie że umieszczanie filmów pod ''linkiem do keyloggera'' nie jest już śmieszne? Robiąc to, można co najwyżej popisać się głupotą...
wszyscy@ Przestańcie cholera robić ''linki kg" do zwykłych filmów bo to jest noobowskie... debile! |
Ka$z3r i Stanley'o
1:
@Stanley'o czemu odrazu wyzywasz? A jak juz to sam jestes noobem, ja z doswiadczenia wiem ze wiekszosc filmow z koncowka ***** zamieszczane w dziale filmy to keyloggery. Ja w przeciwienstwie do ciebie nie zasmiecam i nie narazam swojego konta z tibi na hacka 2: @Ka$z3r czemu oceniasz po wieku? Na komputerach akurat sie znam na tyle zeby odroznic co i jak. Dla podwarzenia slow mam brata informatyka ktory zaklada neta i co roku 6 z infy. W przeciwienstwie do ciebie dla mnie tibia to nie wszystko, to jest poprostu gierka w ktora mozna grac i nie bije przez to kogos krzeslem. @Nieugiety Moze ktos ci zafunduje cale opakowanie pampersow, bo zwrazenia narobisz pod siebie. U tego "cosia" n/c Pozdro... |
Cytuj:
a ja z dowswiadczenia wiem, ze nie wiekszosc, ale 100%. Cytuj:
|
Boki zrywać,
P.s. gimme mejn p-set!! |
@up
noob? @topic to nie kg. |
no moze i film fajny ale k@rwa ten link mi nie działa co jest ??!! to chyba nie przez f fox'a
|
Cytuj:
A możesz mi łaskawie wyjaśnic oco chodzi? Troche nie zrozumialem intencji częsci postu skierowanej do mnie. Żal.pl uległem pokusie: Co to do jasnej cholery jest "coś"? |
Cytuj:
|
moze ktos da skana to sciagne i bede ogladac wiecie boje sie troszke !!
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Uwielbiam ogladac takie filmiki... pzdr ! ! !:p
|
Cytuj:
moim zdaniem to miala byc odrobina humory ;) Ps.dla tych ktorzy pisza ze key to proponowal bym najpierw sciagnac i przeskanowac a nie pisac glupoty |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:44. |