![]() |
Strona przyszłego serwera... dla polaków?
Czy ktoś myslał nad stworzeniem specjalnej strony i forum dla nowego świata? Coś takiego by było miłym dodatkiem, a do tego było by skarbnicą wiedzy i informacji na temat serwera. Taka strona byłaby również pamiętnikiem wszystkich grających, a rejestrując sie na forum przed powstaniem serwera można by zaplanować wszystko, poznać ludzi, i zbierać ekipe do gildii, na specjalnym forum, zamiast śmiecić na tibia.pl. Ja widze, same plusy takiej strony. :P
Layout: http://img359.imageshack.us/my.php?i...eopowiehf1.jpg (ver. 1 beta) Moze nie jest kolorowa i jakaś nadzwyczajna, ale za to jest przejrzysta. ^^ |
|
Cytuj:
|
A dasz pieniądze na hosting?
Chyba, że to post z serii "weźmy się i zróbcie"? |
a co z darmowymi hostami ??
np: neo :evul: jesli by ktos robil ta stronke moge pomuc w twozeniu :p |
Cytuj:
...tak wogóle to dział ma nazwe grafika ,a my tu o czym rozmawiamy? ps. juz dawno chcialem taką stronke zrobić... najlepiej to by wyglądało z php, tylko tego nie opanowałem jeszcze, wiec wszystko w html'u bym mogl jedynie zrobic, "wezmy sie i zróbcie" ? - co niby zrobić? layout;strone;forum sam potrafie zrobić więc co zrobić? jedynie co potrzebne to informacje, ze świata i ludzie... |
strona tibijska z jakas mangowa grafika? ja chyba podziekuje
|
Słodkie, ale chodzi ci o nowy serwer Tibii czy MU?... bo jak Tibia, to coś z logo nie do końca trafiłeś... A co do pomysłu, jest średni... wychodzę z założenia, że z polskim ludem Tibijskim nie uda ci się zbyt szybko i łatwo zorganizować takiego projektu...
|
Cytuj:
//to i tak mało czasu zajeło, wiec jutro moge cos innego zrobić// ; > Cytuj:
Pzdr. ^^ |
ale co to ma do grafiki ?;P nie mozna bylo tego w innym dziale? ale to tylko tak na marginesie powiedziane;)
@topic trudny projekt to bylby szczerze mowiac, jak chcesz nekrolog prowadzic i sluby i inne takie duperele to naprawde moze byc ciezko. ogolnie to pomysl fajny jest i calkiem dobry ale jak juz Wieszok wspomnial ze spolecznoscia polskich tibijczykow taka strona graniczy z cudem... |
szeryfowa czcionka... bleh...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:15. |