![]() |
[Problem] Z Kompem. =/
y0y0, sorry za lekki Off, ale nie mialem gdzie sie wzrocic,..
Moja sytuacja jest taka ze jak wlaczam kompa wyskakuje mi taki o to Komunikat,.. System Windows nie może załadować profilu przechowywanego lokalnie. Możliwym powodem tego błędu jest brak wystarczających praw zabezpieczeń lub uszkodzony profil lokalny. Jeśli ten problem będzie się powtarzać, skontaktuj się z administratorem sie Po tym Windows otwiera sie i wyglada tak, jakbym go dopiero zainstalowal, po restarcie, i tak w kolko nawet nic sie nie zapisuje zadne foldery, etc,.. Chcialem przywrocic system lecz jednak nie mialem go wlaczonego moze ktos mi pomoze,..? Z Powazaniem, Hellraiser. |
Najlepszy tutaj to będzie IMO format.
|
Format, format i format. Istnieją rozwiązania to lepiej format?
http://support.microsoft.com/kb/812339/pl Może to pomoże. |
Chyba zeczywiscie najlepszy będzie format:baby:
|
Dziekuje, wam za pomoc, teraz bede musial pogodzic sie jednak ze strata liczona w GB, dla mnie najwazniejszych plikow, dokumentów etc,.. =/
@Parys Komp, i tak wie, i robi swoje, w moim przypadku =/ Ale i tak Dzięki. @Top~ Ale Dziękuje, za pomoc, Wam Wszystkim. A wszystko sie zaczeło jak potraktowalem kompa, z "piąstki" i sie zwiesił :P No nic takie życie, taki los,.. Bede musial alles szybko nadrobić :P |
A jak myślicie, programy do odzyskiwania danych coś dadzą?? Typu BadCopy, albo coś...
|
BadCopy? W życiu. Jak już to EasyRecovery Professional.
|
Cytuj:
Wiec, troche sie pobawie zanim odzyskam te rzeczy co naprawde chce :P |
cmd>
net user "stary użytkownik" /delete net user "nowy użytkownik" "nowe hasło" /add net localgroup administratorzy "nowy użytkownik" /add Potem przelogowujesz sie. To powinno rozwiązać problem. |
Ok, Thanks all jeszcze raz, obyło się bez formata, i chyba jest good, tylko szkoda ze nie odzyskalo mi tego co potrzebowalem,..
|
Cytuj:
@Hel~ Szkoda, ze się nie udało do końca, fajne nuty miałeś :) |
Cytuj:
|
Gdy mi sie zrobilo tak pare dni temu, to po prostu stworzylem nowego uzytkownika i przekopiowalem wszystko z katalogu C:\Documents and Settings\nazwauzytkownika do C:\Documents and Settings\nowyuzytkownik
i odzyskalem wiekszosc rzeczy, nie wszystko, ale jestem zbyt leniwy, zeby zrobic cos dalej >.> |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:07. |