![]() |
Testowanie Nowej Kuszy! - arbalest
Każdy palek powinien to dokładnie obejrzeć, innym też by nie zaszkodziło
Test na D-lair w Edron również z infernal bolts http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/15834 Kręci 202rp z 103 dist'a |
Nawet, warto zciagnac.
|
i spoko loocik :D
|
heh przydal by sie filmik jak on bije ze zwyklej kuszy w te dragi by bylo wtedy widac róznice ;p
|
ladne hity wchodza pozatym czestotliwosc blood hitow ... ehhh poprostu swietna tylko szkoda ze knighci dostali tylko 2 reczne bronie :/
|
Cudo ta kusza xP
I loocik też ciekawy. |
Fajna ta kusza :P
Ładny loot poleciał xD |
Fajney nawet wygląd ma ta kusza, film czysty
|
koles powiedzial ze czesto zdarzaja sie hity 130+ z nowej kuszy ;]
|
Tak na oko to ta kusza ma podrasowaną częstotliwość trafiania hitów powyżej 100, ale przy discie 103 to i ze zwyklej kuszy da rade wyciagnac takie hity, tylko troche zadziej.
Co do tych infernal bolts - raczej dla zabawy. Ani nie super mocne, ani slabe. Dodatkowo mozna je zdobyc zamieniajac soul orby u cyklopa (1 orb - 1 bolt). |
@up
1 "soul" orb = 2 infernal bolty |
Cytuj:
|
Cytuj:
@Tedunio Expiles juz z Avengerem? Lepszy niz SoV? |
up
Zgadzam sie że można większe hity ale...on takie hity walił na defensie więc... :) |
@up
skąd wiesz jak bił :P To że miał Def to ustawienia twojego Klienta, a nie jego :P Ja i tak czekam na Filmik Bema ;D Przynajmniej bedzie śmiesznie ;p |
Spoko Film
Cytuj:
@Topic: Filmik spoko, co do Knighta to się zgadzam, że powinni dać coś z Axe. Także fajny ma ten nowy Backpack. |
Fajna zabawka , napewno przyda się paladynom jakieś dodatkowe wzmocnienie.
|
nawet spoko film, ale te infernale nie zrobily na mnie duzego wrazenia.
|
nic nadzwyczajnego ta kusza
|
Powiedzcie jakie są obrażenia z tej kuszy bo mi tibia cam nie działa i nie mam jak oglądnąć.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:41. |