![]() |
tafun owned WMV 2
Miałem chwile wiec postanowiłem sie pobawic w movie makrze:P
Oto wynik: http://rapidshare.com/files/8777694/HAILVISION*****.html Comment plx:> |
Nawet nieche mi sie sciagac ale ile mozna robic filmow o taifunie ludzie nudne to sie robi
|
weź to gówno i nie przychodź z tym ponownie
|
nudneeeee... magfield, jestes idiota, to co masz w podpisie bylo pisane ironiczne, a tak poza tym to gz gz, tam jest 5 bledow a nie 4
|
Witam!
Filmik hmm... Nudny?:D Ilez razy mozna ogladac to samo... moim zdaniem nie ma co sie juz bawic w przerobki... @UP 5? Nie obrazaj innych i naucz sie liczyc... :D Cytuj:
Pozdro |
@up
Co cie to obchodzi co mam w podpise nawet jak to była ironia mam polew z ciebie :D:D |
Popieram tam up: 6 błędów, ile można robić filmików o taifunie? Jak go tak kochacie to.... <tu dopisz coś co ci jako pierwsze przychodzi na myśl>
|
@MagField
Mam Cię dość. twoje wypowiedzi są poprostu żałosne. No ale fakty Ty jestes nie omylny i pro master. elo elo chenb gró skłat sklej rzułfia! |
chodzilo mi o to ze w 5 wyrazach jest blad, ale samych bledow rzeczywiscie jest 6... tak czy inaczej ten "idiota" byl do niego skierowany nie przez bledna liczbe wytknietych bledow, a przez to ze smieje sie z cudzej wypowiedzi pisanej w 100% ironicznie jakby to bylo pisane "na serio"
|
Ile można robić filmów jak Taifun pada? Mam dość...
I popatrzcie na tytuł filmu, "hail vision", głupi lizodup... down@ Gdyby to Imigrama tak zabili, jestem gotów założyć się o 100k że pisałoby "Hail-Duskins***** "! (czy jak gildia taifuna się nazywa) |
Cytuj:
Lizodup-.-'' Nie grasz na serwie nie wiesz jaka jest sytulacja najparwdopodobniej nie widziales tematu IMargam PA poszukaj na tym forum w filmach obejrzyj film... Hail nie dlatego ze ich kocham albo cos boi jest wręcz przeciwnie ale mimo to gz dla nich za to ze udało im sie ubic takiego h lvl-.-'' @up wiem ze jest mnóstwo filmów na ten temat tylko po h@!a "karmicie trole";p Jak nie macie zamiasru komentowac filmu to sie nie wypodiadajciem, a nie texty: nawet mi sie nie chce scigac... zal.br człowieku jak niech chcesz sciagac to NIE SCIGAJ kto ci każe mnie to h@=a obchodzi że nie chce ci sie sciagac-.-'' |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:46. |