![]() |
Wesołych Świąt!
Kolejne Święta za pasem... Niedobre gobliny z klanu Gryncha próbowały przeszkodzić Mikołajowi, jednak dzielni Tibijczycy ciągle walczą z tymi przebiegłymi stworzeniami...
Pamiętajcie jednak, iż Święta Bożego Narodzenia to czas rodzinny, dlatego starajcie się spędzić z bliskimi jak najwięcej czasu w ciepłej Świątecznej atmosferze. :) Tibia.pl życzy wszystkim, aby te święta były nawet lepsze dla Was niż sobie wyobrażacie. Żeby każdy następny dzień był lepszy od poprzedniego... Tak, że w końcu sami sobie zadacie pytanie "Ile tego szczęścia może być? Już mam dość!"... :) Niech uśmiech gości na Waszej twarzy przez cały czas, a znikać może tylko po to by zamienić się w głośny śmiech! Wesołych Świąt! Życzy Tibia.pl team... |
Czemu tyle "..."?
|
Wesolych swiat.
|
Wesołych Świąt i Szczęśliwego nowego roku
życze wszystkim :)) Dorzucam oryginalna kartke swiateczna :D http://img209.imageshack.us/my.php?image=roxsf3.png |
dziekuje i nawzajem
|
Udanych Świąt dla całego zespołu Tibia.pl.
|
Dziękuję, nawzajem - życzy Mamba, która bardzo się dziś wysiliła ^^
|
Pozdrawiam!
Btw. Może zrobicie jakiś "kreatywny" konkurs ?? ;] |
Zdrowych Wesolych
|
Niezłego kopa mają te Gobilny ;]
Wszystkiego Najlepszego, Mokrego Karpia! |
zdrowia , zdrowia i jeszcze raz pieniedzy
no i wesolej choinki xD |
Wesołych Świąt for all ;)
|
Wszystkim zycze PIJANEGO SYLWKA!!!!!!!!:D :D :D
|
Wesołego karpia, pijanego gwiazdora, bogatego sylwestra, dużo choinek i smacznych prezentów!
|
Wzajem (tak, tak to znaczy wzajemnie). Nigdy nie byłem dobry w składaniu życzeń.
|
Wesołego i smacznego:).
|
Wszytkiego co najlepsze i pijanej Pasterki :D:D:P
|
nawzajem
i nawzajem dla całego zespołu Tibia.pl
|
Dziękuję i nawzajem :))))
|
Nigdy nie byłam "dobra" w składaniu życzeń... Zawsze wychodziły takie pospolite i w ogóle... Ale życzę wszystkim, aby spełniły się ich marzenia i zajmowali się tym, co chcą... I oczywiście "bogatego Mikołaja"!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:59. |