![]() |
uhy czy ihy
Siemka wszystkim izycze najleprzego wszystkiego na świetą,ale mam pewnien problem.Che isc na dragi i z summonuje sobie 2 dsy i mianowicie pytanie jest takie:czy mam je leczyc uhami czy ihami.Inni playerzy w tibi mowia mi o ihach a wy co o tym sądzicie???
|
Ih
Ih
1. Cena 1uh=3ih 2. Czasami wystarczy ih czy 2 zeby ds przezyl i nie marnujemy kasy To chyba starczy...Ih lepsiejsiejszy Za bledy ort i int sryy |
ihy lub exura gran mas res
|
Dzięki wsyzstkim za wasze opinie lecz exura gran mas res-nie mam pacca i tak wysoki lvl:D>A do wyboru wybiore ihy
|
lepiej IH, ale powiem jedno, masz niski mlvl, lepiej sobie nad nim popracuj, przynajmniej do około 45 to wtedy będą IHy owiele bardziej wydajniejsze
|
@up
trzeba byc noobem zeby trenic mlvl stojac pod dp -.- |
Cytuj:
Ih i exura gran i jedziesz :) |
Zdecydowanie polecam ih. jest to bardziej opłacalne i tańsze.
IMO zalecam wziąść kilka uh , ponieważ nigdy nie wiadomo co się może stać. Również życzę Ci Wesołych Świąt. |
Cytuj:
|
Zwariowaliscie chyba trenowac mlvl do 45 na takim lvlu... Bedziesz expil sam Ci mlvl bedzie wpadal, a to ze ktos siedzi pod dp i tylko pedzi runy to chyba efekt nudy i braku cierpliwosci ...
Ihy powinny starczyc... |
Cytuj:
@topic: tak jak juz wszyscy powiedzieli, ihy sa lepsze, ale jesli masz maly m lvl to wez takze uhy, bo na ihah moze byc troche waste, ale na wyzszym m lvl jednak ihy na summony roxx. |
Cytuj:
|
Cytuj:
@topic Oczywiscie IHy wystarczą w zupełności. Powiedzmy że będziesz je leczył za ~ 100hp |
ehh
offtop:
jak chcesz juz robic DUZA kase to robisz sobie dwóch drutow i powiedzmy pallka i jedziesz na MC :P topic:wszystko jak wyzej |
Cytuj:
|
@up A czy ty expiąc masz kiedyś full many na lvl 24+? Jeżeli nie to znaczy, że mlvl rośnie ci tak jak na UHach. A miejscówka to zapewne Senja ;).
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:48. |