![]() |
Orc fortes quest
Prosze zeby wtsawiac tu skriny z orc fortes questa. :berserk:
|
Nie wiem czy jestes noobem czy jestes troszke głupi :) ale to jest qest spoiling... i na tym formu nie mozna pisac o qestah chyba że bez mapki...
|
I jeśli już stworzyłeś ten temat to mogłes od razu wkleić kilka swoich zdjęć związanych z tematem... tylko jak mówił Gimli From Kazz bez mapki ;)
|
Jak już poprzednicy powiedzieli to był by quest spoiling... co jest "troche" zabronione na naszym forum... A jak nie dajesz żadnych zdjęć, to zmień miejsce gdzie wklejasz temat....
|
noob? plx plx
No więc mam kilka uwag co do tego tematu.
Do bulas 1. Jak sie zaklada temat to sie odrazu wrzuca swoje screeny a nie sie o nie prosi. 2. Jest cos takiego na tym forum jak: "Szukaj" 3. Pisze sie orc fortress a nie orc fortes 4. Od razu widac ze chodzi ci tylko o to zeby poznac droge na questa. A pozatym ja na tym forum wkrotce wrzuce screeny z mojego hunta w orc landzie. I myslisz ze bede je wrzucal do cudzego tematu? Zrobie swoj, tak jak robi to wiekszosc ludzi! Pomysl 10 razy zanim napiszesz posta, a 100 razy zanim zalozysz temat! |
X(
Człowieku na jakim tu świecie żyjesz??? Admini 100 razy dziennie mówią takim n00bum że: ROZMAWIANIE TU NA QUESTACH JEST ZABRONIONE. Więc nie zakładaj więcej takich tematów |
Cytuj:
Koles wyraznie napisal ze chce aby tu umieszczac screeny z orc fortess quest, nie napisal "powiedzcie mi wszystko co wieie o tym quescie" Ech czytanie ze zrozumieniem jest na niskim poziomie |
@re up
Owszem powiedzial tylko ze chce screena ale z tego mozna logicznie wywniskowac ze on chce zobaczyc droge na questa i zobaczyc rownierz jak zrobic tego questa. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:49. |