![]() |
tibia7.9 rec Poi Quest Done
|
Jak sie boicie za 5 min bedzie scan :P czekajcie
AntiVir Found nothing ArcaVir Found nothing Avast Found nothing AVG Antivirus Found nothing BitDefender Found nothing ClamAV Found nothing Dr.Web Found nothing F-Prot Antivirus Found nothing F-Secure Anti-Virus Found nothing Fortinet Found nothing Kaspersky Anti-Virus Found nothing NOD32 Found nothing Norman Virus Control Found nothing VirusBuster Found nothing VBA32 Found nothing |
a po jaka cholere skanowac *.rec ?
film troszke przydlugamy prawie 6h |
masz juz scan?:PB)
|
ludzie jestem na tym forum rok macie mojo slowo ze plik czysty sciagajcie
|
Filmik czysty tylko dłuuuuuuuugi heheheh :D
|
Ej wez wstaw ten filmik na tibicams bo mi sie niechce sciagnac z rapidshare:/
PLz |
You have reached the download-limit for free-users. Want to download more?
Get your own Premium-account now! Instant download-access! (Or wait 75 minutes) Rehost na tibiacams plx... |
Cytuj:
Nigdy za duzo ostroznosci ;p Male pytanie... filmik twoj? 12:24 Graeme grinder [149]: hota quest all 7 tombs into 1 = poi xDDD mowi samo za siebie |
Cytuj:
Cytuj:
|
@up up i @up up up
Jak bym powiedzial ze debile to bym was obrazil a moze i nie a dlaczego to ktos wam odpowie na pytanie z tibicam... albo poszukajce sami odpowiedzi NO sciagam juz filmik , ladne przecieki macie bo nie sadze zeby ten film zostal z miła chęcia opublikowany przez ludzi wykonywujących tego questa albo przynajmniej troche pozniej :D ale co tam :D trzeba sie chwalic i pomagac innym z innych serwow ;] |
Plik czysty... ALE 10.9MB???
Jak obejrze to ocenie... |
Cytuj:
xd |
You have requested http://rapidshare.com/files/8769865/poicontinue.rec (10294 KB).
You have reached the download-limit for free-users. Want to download more? Get your own Premium-account now! Instant download-access! (Or wait 5832 minutes) Mogę poprosić o rehosta na megaupload laob coś innego? :) Bo moja siostra dała czadu.... |
Cytuj:
|
Cytuj:
jak chcesz to moge ci dac jak 89 ek expi na guardach 10h plik wazy jeszcze wiecej dwaj kumple na rl nagrali go co godzine sie zmieniali =PPP Cytuj:
|
Eh silver po co zes to umieszczal tu;p jakbym chcial sam bym to zrobil.. Zreszta to jest qs wiec tibia pl powinna usunac.. xD
|
dokladnie qs, ogolnie ogladnalem caly film, grats dla Harmonii ;)
|
Cytuj:
własnie przepraszam cie zwracam honor i jeszcze raz przepraszam film saina :D ^^^^^^^ nic nie mow tibia.pl zanim sie szczai bedzie juz nielegalnie rozpowszechnione na 189 kompach xE |
oj tam moze i qs ale ciekawe :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:05. |