![]() |
Demony, niezly loot :)
|
Super Film, niech ktoś sprawdzi czy jest keyloger, bo mi się niechce, ale film odpaliem na innym komputerze
|
@up
sam jestes keylogger Gratz nabie:F |
Cytuj:
wyjdz idioto ~.~ |
Nie no spoko filmik ale dla mnie troche za bardzo sie podniecałes tym lootem z pcozatku co chwila tylko pokaż pokaz pokaz jak dzieci ;] ale potem jak zaczelo sypac to moza sie troche pocieszyc z loota ;] gl w next huncie
|
Nastempnego dnia tez poszedlem :) bylem napalanoy na loota xD ale po 20 bp sd wylecial gs i f-axe i palek padl xP
|
Pozazdroscic wam takiego loota! Gratuluje wam jeszcze adv i udanego questa ;D
|
Cytuj:
File: demony_15903.rec Status: OK(Note: this file has been scanned before. Therefore, this file's scan results will not be stored in the database) MD5 fd563d2601655a83fa29af14322da9b2 Packers detected: - Scanner results AntiVir Found nothing ArcaVir Found nothing Avast Found nothing AVG Antivirus Found nothing BitDefender Found nothing ClamAV Found nothing Dr.Web Found nothing F-Prot Antivirus Found nothing F-Secure Anti-Virus Found nothing Fortinet Found nothing Kaspersky Anti-Virus Found nothing NOD32 Found nothing Norman Virus Control Found nothing VirusBuster Found nothing VBA32 Found nothing |
I po co mu jeszcze pomagasz?
Co do filmu spoczko, nice loot really :) |
Cytuj:
KEYLOGGER nie sciagac |
Cytuj:
sądźać po twoim poście nie będę marnował czasu czytających tego głupiego offtopa z mojej strony ;p na tłumaczenie ci ""po co"" @topic czemu mi nic takiego nie wypada? ;< |
No loocik spoko ale troche za duzo radochy mieliscie z tego mms :p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:16. |