![]() |
Gdzie mozna bic Waspy aby zebrac jak najwiecej Honey Combów
Pytanie takie jak w temiacie (pisac respy tez na PACC)
|
www.tibia.pl->mapka respawnu
-.- najpierw użyj przycisku "szukaj" a dopiero potem zakladaj nowe tematy Zastanawiam się skąd się biorą tacy jak ty :( |
Mi cohdzi o sprawdzone miejscowki. Na mapie respawnu bedzie pisac ze sa waspy nawet jezeli jest ich kilka.....
|
Koło Ab jest Zamek i jak się idzie w jego strone od Ab, podrodze respią się 2 waspy koło dziury.W dziurze jest naprawde wiele waspów
@Excalibug Ja zastanawiam się z kąd biorą się tacy jak ty -.- Wątpie żeby opcja szukaj pomogła mu w znalezieniu odpowiedniego Respawnu... |
Nad Carlin koło Valkyri i na południe od Thais tam gdzie resp cyców jest.
|
jak ktos up npisal zamek kolo ab dla faca a dla pacc hmmm moze darashia jest tam pare gniazd z osami;]
|
Wydaje mi sie że w ulu.
@up Wogóle to z kąd my mamy wiedziec gdzie zdobedzie najwiecej honey combów?Mapka respawnu plx i Opcja Szukaj~Napewno znalazlby miejsce gdzie jest najwiecej waspow i prawdopodobienstwo lootniecia jest najwyzsze :P |
@up tak opcja szukaj, juz to widze.
Na darashi jest pare gniazd waspow, na liberty bay miedzy farmami tego troszke lata Kolo ab jak na zamek ie idzie |
:p
Darashia: kilka wieżyczek i jedna wieksz lokacja przy wyjsciu z miasta.
Ab~: wasp cave Port Hope: od groma tego lata po dżungli i kilka przy hydrach. Venore: Na bagnach niedaleko domku Wydy troche na wschod wycinasz trawe i na dól. Carlin: Nad carlin są 2 wieżyczki. Liberty bay: lata kilka na północ od miasta po drodze do cultów |
pomogę jak mogę
click w tym miejscu powinna byc dziura do rozkopania łopatą. tam jest ze 20 os :D
nie pomogłem? - napisz do producenta |
Mi najszybciej leciały przy zamku niedaleko Ab :)
|
Nie ma sprawdzonej miejscowki. Idz na poludnie od Thais kolo cyklopow jest resp wasp'ow:p
|
Kolo zamku Ab'Debriel, a dla PACCa to na darashi na skalach. To sa 2 najlepsze ( innych nieznam ;) )
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:12. |