![]() |
Dwarfy
Proszę o jakąś mapkę lub link do mapki z respem dwarfów kolo kazoo, dla 28 lvla coś... Tylko nie na Tibia.pl bo tamta mapka nie działa jak widzę.
EDIT: MI nie chodzi o zwykłe dwarfy czyli gówno, tylko o soldiery i guardy... Zresztą już i tak je znalazłem więc TEMAT DO ZAMKNIĘCIA Chociażby z powodu genialnych i tępych wypowiedzi ( w większości). |
a po co mapa proste one sa przy kazo :/
|
Jak na 28 lvlu nie wiesz gdzie są dwarfy, to chyba sam go nie robiłeś... Widziałeś takie budki ze schodami w dół przy Kazo? Nie wiem jak tobie, ale mnie to wygląda na kopalnie, a w nich siedzą przeważnie dwarfy...
|
Cytuj:
P.S.Gdzie kupiłeś chara?Na allegro czy ebayu?? |
Samo to.... chcesz expic na dwarfach.... niezle:D A tak wlasciwie kto ci bil lvl?
Babcia... mama a moze siostra, bo watpie ze na allegro kupiles, pewnie nie wiesz jak @dwon THX:):P |
Cytuj:
|
OD tego jest zrobiona wirtulana mapa TIbian Earth Keyloggeer
|
Ludzie nie chwlacie sie jak zbiliście dwarfa guarda na solo i to z lvlem 20+ .Od 13 lvla chodze na solidiery,guardy cyce... I nic z tym dziwnego B)
|
Bo oczywiście takiego lvl nie można zrobić w innych miejscach niż kopalnie dwarfów... Czasem jesteście tacy żałośni. Do autora: we wszystkich jaskiniach na 1 i 2 piętrze znajdziesz dwarfy, roty i pare ps, niżej zaczynają się soldy (nie licząc 1 kopalni), a dalej już soldy i guardy.
|
@do czepialskich
Jakbyście nie zauważyli mu nie chodzi o zwykłe dwarfy tylko soldki i guardy, a po za tym jest knightem. Więc z czego tu się śmiać?? Sam nawet na 40 lvl często siedziałem na guarkach a knightów tonawet 80+ widziałem na kopalniach. :evul: Sorry za Offtop |
Cytuj:
@down Skończmy to bo doprowadzimy do jakiegoś konfliktu. Święta są a my tu świrujemy :);) . DO ZAMKNIĘCIA |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:48. |