![]() |
Juggernaut Hunt
|
@up hmmm znowu ciekawy filmik z poi na rapidshare wrzuc to na tibiacams
|
23:21 You lose 660 hitpoints due to an attack by a juggernaut.
23:21 You lose 295 hitpoints due to an attack by a juggernaut. 23:21 You lose 350 hitpoints due to an attack by a juggernaut. 23:21 You lose 481 hitpoints due to an attack by a juggernaut. Niezłe to bydle :) I te Fury tez niezle walą, heh ogólnie te nowe potworki to cholernie mocne sa :] |
up. co za durny post kogo to obchodzi ze ty zaraz edytujesz? omg
fajny film |
Na tibicams limity 2 MB
Film spoko, wiecej takich :) |
to moze na cos bez limitow co?
|
Może by tak przeczytać temat jak obejśc limity?
Film: 6/10 bo hunty zbyt ciekawe nie sa nigdy |
Waste... Ile te potwory maja hp ;o
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
hehe to juz lepszy loot byscie mieli taka ekipa i z tymi runami na green drg :D ale ktos musial isc sprawdzic co z nich leci a ze nic nie leci to juz nie ma po co tam isc ;] . Hehe najbardziej mnie dobil jak tede napisal "wow" gdy spadl drg hammer to ja pizgalem przy kompie heh idealnie dopasowane do sytuacji :D z tych demcow lepszy loot nawet byl ;p ale mysle ze jeszcze z raz byscie poszli kiedys dla pewnosci ze ten hunt byl pechowy;] zdarza sie w koncu ;p
PS. buy Quagmire Rod msg in game :D |
auf Wiedersehen z tym Huntem. :P
Jestem zawiedziony,.. lecz nie bede "spoilowal" loota z tych "Dżuggerów" :P:P |
Tak sie w sumie zastanawiam czy Cipsoft by był na tyle glupi aby z potworka dajacego najwiecej doswiadczenia w grze dawac lot gorszy niz np. vampira ? Nawet jesli jest to monster tylko questowy po co było reklamowanie w teaserach czegos typu "przyjdz zabij idz i nie wracaj" ?
Moje zdanie jest takie albo sypie on tak naprawde jakiegos mega rara raz na 100lat, albo cipsoft dal dupy i beda to naprawiac w nastepnych upach tak jak expowiska malp czy lizardów. |
Tedunio takie mam male pytanko :baby:
Czy po wykonaniu POI jest jakas inna droga do tych 8~ tp ? Czy aby sie tam znow dostac robiliscie all od poczatku :p |
rehost plz :baby:
|
Rehost please!!:P
|
Pytanie
Mogłbyś wrzucić to na Tibicams??
A reszcie życze miłego ogladania |
@up 2up 3 up
na tibicams mozecie wrzucic swoja stara ..... wchodza nooby na forum i pisza co chca i sie nic nie zastanowia .... ehhh.... only <2mb |
Cytuj:
Na tibicams jest limit 2 mb, więc nikt Ci nie rehostnie ;p @topic Hunt jak hunt, chociaz zawiodlem się na tych potworkach, myslalem ze bedzie coś lepszego z nich lecialo @up Szybszy. |
Ehh... czasami ludzie pisza takie brednie ze mi sie płakac chce.
Jak ekipa poszła 1 raz na demony to tez im odrazu poleciał E- plate gl , mms i gs . Czasami mozna siedziec i 2 tyg. i nic nie poleci a czasami po 10 min hunta leci dobry locik. Z tego co sie rozgladma w filmikach jest to 1 z pierwszych wiekszych huntów na Juggernauty wiec nie mozna sie spodziewac ze poleci z niego thunder hammer czy mls :|. Chory by bylo gdybysmy szli na demony zabijali 1 i lecial odrazu z niego mpa :/ PZDR~ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:06. |