![]() |
Brass Armor Quest?
Gadałem sobie z jednym rookstayerem z mojego świata.
W pewnym momencie zapytał mnie on: Co o tym sądzicie? Czy już wiadomo czy to prawda? Myślę że ten 41 lvl jest dośc wiarygodny więc dlatego umieściłem to tutaj. P.S. Mam nadzieję że nie zostanie to uznane za QS. |
mysle ze ten 41lvl nie jest wiarygodnym zrodlem..., gdzie na rooku sa piece of ore btW?
|
@up
Skoro nie jest wiarygodny to po co ci pieces of iron? e? ;p Mysle ze to jest takie hmm.. żucanie słów na wiatr. Chociaż niech ci pokaze że ma ten klucz albo cuś ;p |
Oj, są, są. Wiem, bo sam mam nawet 2. :p Respią się w tej wierzy trolli z orcem, obok innych śmieci.
|
Temat Dosyć Dziwny
Jestem bardzo ciekawy z kąd można miec kawałek żelaza???Moze sie ono gdzieś respi??a moze nie??100 kawałkow tak???Ciekawe jak???To jest BZDURA,ale moze i nie.Maper Tibi powiedział"Na mojej mapie jest wiele tajemnic,lecz niektórzy sugerują sie tylko niektórymi."Ta sprawa wymaga trzeźwego spojrzenia.Przeczytania hisotii Tibi??Kombinujmy , kombinujmy.,a tak przy okazji zapytaj swojego kolegę na 41 levelu.Ile ma lat??.Czy słyszał to od kolego swojego kolegi ,a ten od koleżanki swojej babci, a babcia w radiu usłyszała.Mozna miec Brass Armor bo ma go Sunrise, ale jak ??To wie tylko on.
|
Cytuj:
|
Gosciu zrobil cie w bambuko... ehh... takie n00bki daja sie nabrac a pozniej jest spam na forum chociaz sam mowie im ze jest quest itd. ^^, darcie z tego jest niezle ^^
edit: piece of iron naprawde jest moge wam pokazac screena tylko gdzies mi sie zapodzial ^^ |
Cytuj:
|
@Up
Co to jest oszustowiec? |
Nie sądzę żeby mnie oszukał, ponieważ on je skupował, a po co mu 5 bp piece of iron?
|
OMG... Pice of iron to zwykłe śmieci , które respią się z pozostałymi... , to jeszcze jeden głupi pomysł , na zdobycie brass arma...
|
łapcie na dowód, że piece of iron istnieje:
http://img259.imageshack.us/img259/7580/121pm3.png Zrobiłem tego ssa jakis tydzień temu... Ktoś chyba wywalił na chain arm queście... |
a sprzedał mu ktoś chociażby jeden piece of iron? albo pokazał ci to?
|
5 bp tak??Dobre.Zapewne bedzie te kawałki żelaza kleił miodem.Ja myśle , ze Blind orc zna odpowiedź na nasze pytania.Trzebaby dokladnie przestudiować jego mowę.
|
Dobra. Po co mu kawalki żelaza skoro BRASS armor jest z miedzi! rofl
Mysle ze to bzdeta. A jak wam sie nudzi na rooku to sobie pogdybajcie o czyms innym bo to jest bzdeta. |
http://i85.photobucket.com/albums/k4...ieceofiron.jpg
macie naabki ^^, moze jeszcze dac z lookiem co? :> edit: dobra sry za naaby ale to bylo tak ogulnie :P, po cholere mam sie wkurzac? to zdzieram XD |
Ciekawe co jeszcze zrobić jak się już ma takich 100..
@up Ale od nabów mogłeś się powstrzymać -.- |
Zauważcie że Macherton mówił o key 4003.
Nie jest on przecież dostępny. Mówił tez o jakimś spike sword room. Może te pieces of iron są potrzebne do wykucia klucza to tego pokoiku. |
@2up
LOL. Trzeba go kopnac w dupe bardzo mocno. Ale kogo? =.= |
2x@Up
4003 jest do katana questa... Edit: No , dobra mam skleroze... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:17. |