![]() |
Dwarven pickaxe
You see a dwarven pickaxe.
It weighs 60.00 oz. It is a masterpiece of dwarvish smithery and made of especially hard steel. Czy spotkaliście się z taki czymś? Co to jest i do czego służy?? Ja znalazłem to w kopalni bezpośrednio pod miastem Kazordoon. http://th.interia.pl/50,gfe9ab54d1727080/i314315.jpg |
Chyba wiesz co znaczy pick i axe. Dwarven chyba też :P Możliwe, że to działa jak zwykły kilof. Zamieść screenshota.
|
gdzie dokładnie to znalazłeś???
|
Wyglada jak zwykly kilof, tylko jest cięzszy. Dziwne. Niby z jakiegos
specjalnego twardego metalu, tylko co to daje w porównaniu do zwyklego picka? |
W tej kopalni co mówiłem wcześniej to było tam jak się idzie na poziom z soldkami kawałek wcześniej taka odnoga w doł i tam był taki zasypany korytarz i to leżało.
|
Jest to element explorer society quest-misia zerowa, czyli wstąpienie do gildii i nadanie rangi novice.
|
To quest tylko dla PACC? Jeśli tak nie mam więcej pytań :p
|
@up
tak to dla pacc to jest jedna z misji explorer society quest służy w pewnej misji do wykucia lodu z foldy na -2 ma się 10 minut i lód stopnieje :evul: :evul: |
Up troche żle ten kilof sie odaje temu co nam go kazał przynieść i dopero mozna wziąść nową misje.
|
Cytuj:
Pozdrawiam |
Chyba wam się coś pomyliło ten pick od explorer society nazywa się ice pick, a nie dwarven pickaxe...
|
Up ice pick jest potrzebny do innej misji.
|
Cytuj:
|
bardzo bym prosil o podanie przynajmniej ktora to byla kopalnia ;] bo chciał bym wykonać sobie początek tego questa.
z gory thx |
W każdej kopalni znajdziesz ten pick
|
Podtrzymuję wypowiedź Pomocnego Murzyna, ale nie w każdej znajduje się na tym samym poziomie. W jednej jest na -3 X( Służy on do "wykucia" lodu z lodowych wysp, ale trwałość tego lodu jest mała - 10 min. X(
|
Ja mam juz 3 Dwarven Pickaxe... 2 znalazlem w kopalni z slodami i guardami (w tym samym miejscu zapewne respi sie po restarcie), a drugi w kopalni z soldami... Mala podpowiedz--Jezeli chcesz go zdobyc radze poszukac w kopalniach z soldami badz guardami. Z tych rodzaji Dwarfow nie leca picki wiec dziwny bedzie widok w ich kopalni picka...wez look na niego a zapewne okaze sie ze bedzie Dwarv Pickaxe 8o
|
To jest potzrebne do questu:)
Mialeś duzoego farta jak to tak sobie znalazles.;) |
Dwarven Pickaxe 60.00 oz.
It is a masterpiece of dwarvish smithery and made of especially hard steel. Pierwsza misja jak kaze wam zrobic NPC w Tibian Explorer Society. Kaze wam znalezc wlasnie ten Pickaxe (pisze sie razem). NPC Uzgod opowie wam wiecej o nim. Gdy przyniesiecie mu specialny broh ktory mozna znalezc w Dwacatra (trzeba miec specialny klucz) wymieni wam na ten Pickaxe. Pickaxe oddajemy NPC w Tibian Explorer Society. Od tej pory jestescie oficialnymi czlonkami Tibian Explorer Society. Ice Pick jest w innej misji Explorer Society (Ice Pick otrzymujecie juz na stale). |
żadnego farta nie trzeba mieć... to sie respi w kilku- kilkunastu korytarzach krasnoludzkich kopalń... i pozwala pominąć etam Dwarfcarty. a co za tym idzie w questlogu nie mamy 'complete' dołączania do Explorers Society tylko od razu mamy nową zakładkę z misjami... bug? :o
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:30. |