![]() |
Hehe, dobre nawet sie uśmiałem szczególnie podobał mi sie fire Debil.
A... i te chity z SD :D Nawet sporo expa zbierałeś i jakoś nikt ci w tym pk'owaniu nie przeszkadzał. |
Poprostu świetne zdjęcia! Tutaj nie ma co pogardzać że PK bo od tego jest ten świat ;)
Ithelios żądzisz! Piękne summony! Ja robilem postac na dolerze ale mi żyć nie dali :( |
masz + ode mnie, a teraz ide oglądąć filmiki... :P
|
Great thx, Ithelios! Masz u mnie +. Samorm z pierwszego screena zabił mojego brata :D - niech ma za swoje.
|
Czy zabijanie potworami nie jest jak pk ?
Bo nie wiem czy moge se przywolywac zeby zabijac na xanterii :) |
No gRaTz !! SS wypas i jeszcze filmik na deser.
RE: UP o jakie pk Ci chodzi ? z tego co widze to on gra na świecie typu chaotica czyli tam wyrzynanie miast w pień jest na porządku dziennym (zabił tylko osób i czachy ni ma :P) |
Heh
Screeny bardzo fajne a fimik sobie wieczorem obejrze +ode mnie |
Trzeba wnieść propozycje do modków żeby utworzyć specjalny dział Ithelios! Tego nie da się opisać! + plx0r
|
OMFG!!!!! OMFG!!!!! JAK ZWYKLE ZA***ISTE SS'Y!!!! Jak ty ak mozesz? Kurde normalnie szok xD nie moge zaraz sciagne i obejze filmik to skomentuje ale ss'ow nie ma co kommentowac przeciez to czyste piekno ;( r0x kurde jestes moim ulubionym dostawca ss'ow i filmow :P NIGDY NIE PRZESTAWAJ! xD Zrob sobie jakiegos pkerskiego chara na Dolerze olbo infernie i 24h ciagle PKuj xD
K Thnx Bye |
^^
fajne ss teraz obejze filmiki masz +
|
Interesuje mnie ile wyciągnołes xp z tej zabawy.
SSy wspaniałe a filmy jeszcze lepsze. + |
evul ale super:D
widze ze nadal dajecie mi minusy za nic:) oki:] mi to zwisa i powiewa:) mam tylko ptanie do moderatora: "ja sa ich powody? czy przypadkiem ty nie zatwierdzasz ich bezmyslnie?" |
Gratz :)
Zabijanie Ci wychodzi najlepiej ze wszystkiego :D wszystkie twoje SSy są z PKowania, jeszcze ani razu nie widzialem twojego hunta czy cuś. 3maj tak dalej. |
^^
Bardzo fajne SS-ki gz.
Filmiki jeszcze fajniejsze, tylko szkoda, że tyle czakałeś na ludzi z deserta i nie przyszli :D Powodzenia w następnych polowaniach ;) |
Super ssy pól thais chyba wytłukłes niezłom jazde tam zrobiles DUZY PLUS ODEMNIE (+)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:50. |