![]() |
Czy rozpowszechniac Tibię (sonda)
Mam pytanie do wszystkich w charakterze sondy:
Czy rozpowszechniać Tibię wśród znajomych. Proszę o odpowiedź i uzasadnienie jej. |
No i tu od razu moja odpowiedź.
NIE. Spowodowało by to więcej lagów (przeciążenie serwera). To prawda, że co zrobi taki jeden kumpel. Ale pomyślcie co zrobi cała wataha kumpli grających w Tibie. |
Niee, oszczędź im marnowania czasu na taką głupią grę:>.
|
Usuniete. Usuniete. Usuniete.
|
Nniiieee!!!!!!!
Ja mowie NIE!!!!! mam w tibi kumpli z rl i nikomu tego nie zycze! BLE! FU! URGH! Przez tych ....... musialem zmienic serwer i nikomu nie podawac nicka mialem dosc tego ze z , nas low lveli w szkole lali np"oo moje konto jest wiecej warte niz wasze wszystkie" ten osobnik mial wszystkie dostepne cheaty odpalal je przed wpisaniem hasla i i pewnego pieknego dnia zamiast knight setu zobaczyl red skulla i studded armor w dp B) (moze tylko mi sie tak "udalo"), ale NIE nawet jeden debil ktoremu ufalem podeslal mi k logera i stracilem 20 k w sprzecie :confused:
A poza tym ten "kochany" napisik "too meny players online"(sry za bledy) Mowie zdecydowane NIE!!!!! PS:Averus miales szczescie |
Jeżeli są ciężko kapujący i nie idzie im granie w tego typu gry to NIE. Sam wkręciłem kilka kumpli i teraz ciągle słyszę "Jak to mam zrobić", "A czy mnie zabije?", "Gdzie mam kliknąć?" itp. Ale niektórzy szybko się wkręcają i wtedy sam mogę poprosić ich o poradę lub wybrać się na hunta.
|
Można.
Ale trzeba wiedziać kto sobie poradzi. Ja mam dwóch kumpli, którzy się nienawidzą to namówiłem ich, żeby zaczęli rypać na jednym serwerze. :D A np. mój Brat czuje, że wogle nie znalazł by czasu ani ochoty na takie bzdury. |
TAK! Jakbym nie rozpowszechniał Tibii, to by Rechta nie grał :)
Ale minusem jest to, że kolega szybciej zdobedzie lvl i się chwali. |
Ja odrazu mowie NIE, a dlaczego? odpowiedz jest prosta: beda tylko blokowac serwery. A zreszta poco komus gra, (jak ktos kiedys powiedzial) w ktorej ludzik chodzi sobie po trawie :D
|
Widzę, że większość to samoluby... przecież im więcej Waszych kolegów, tym mniej "br?" itp. Ja tam wole nikumatych kumpli niż niekumatych "br?" i innych lolków, a jeżeli nie chcecie, żewy Wasi koledzy byli newbie, to ich nauczcie grać w Tibę (chociaż mojego hymmm... to nie kolega ale znajomy, któremu chciałem skopać tyłek an Tibii, to nie potrafił nawet stworzyć postaci :D -Jego po prostu nie dało się nauczyć...)
|
NIE.
Chcecie w szkole, na podwórku, na gg, wszędzie indziej słyszeć tylko o tibi? Niektórzy wkręcają się tak bardzo, że zaczepiają nawet tych, których ta gra gówno obchodzi. |
A ja mowie TAK....ale z wyjatkami! Mam dwoch najlepszych qmpli z rl ktorzy graja w tibie i co smieszniejsze to nie ja ich wciagnalem ale jeden z nich mnie i mojego najlepszego qmpla! Teraz jest extra wlasnie sie przenosimy na nowym servie ale na starym to juz hunty i wogole i konwersacje w szkole of course;p Wiec Jestem Za i nie przeciw pod warunkiem ze sa to dobrzy qmple i tacy ktorzy sa samodzielni:P
|
Można
Oni bedzą przeciążać serwer ale mogą ci też pomóc(np. bedą lepsi od ciebie po jakimś czasie:)) |
moj kumpel zarazil sie Tibia od kogos ze swojej klasy(u niego w klasie Tibia opanowala prawie wszystkich kolesi). Ja zarazilem swoich kumpli z osiedla i kilku kumpli z klasy. Wiecej nikogo do tego nie zapraszamy. Ale moj kumpel z klasy ma fajna koszulke z Tibii:D (dostal na 18 urodziny. na klacie pionowo pisze TIBIA, na rekawie gildia, a na plecach jego nick. ja tez chce taka sobie zrobic).
|
hmmm... Jak by dużo osób grało w Tibię, to CIPsoft by się bardzo bogacił na paccach (ujmując, że ktoś by sobie ten bonus sprawił). To spowodowałoby rozwijanie się Tibi - czyli nowych udogodnień dla graczy. Jednak moim zdaniem, coś cennego powinno się trzymać w wielkiej tajemnicy, bo moga Ci to przejąć. Jest teraz dobrze - no to dobrze...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:09. |