![]() |
Mapa tibii
Mam pytanie, czy ktoś wie jak zobyć czystą mapę tibii? Chdzi mi o taką mapę jaka na tibia.pl funkcjonuje jako mapa swiata. Chodzi mi jednak o to aby byla bez żadnych napisow.
|
Te napisy nie są dla zabawy... Rozumiesz?
|
Nie nie bardzo rozumiem o co Ci chodzi, ale wygląda na to że źle mnie zrozumiałeś. Nie chodzi mi o napis tibia.pl bo to jest zabezpieczenie przez kradzieżą. Ja poszukuję czystej tzn. nawet bez nazw miast. Nie wiem poprostu skąd takową wziąć, byćmoże można ją w jakiś sposób zrobić ale nie wiem jak?
|
A na tibia.com sprawdzales?
|
Jasne, ale nic nie znalazłem, jest też mapa wykonana przez tibię.com a ja chcę własną. Jak ktoś ma jakiś pomysł to proszę o pomoc, bardzo mi zależy.
|
paint, lupa i jazda kolego jazda ;] nie idź na łatwiznę 8o (mówię całkowicie poważnie -.-'')
|
możesz jaśniej? Potrzebuję dokładną mapę, przecież jej nie przerysuję :P
|
Cytuj:
|
Pokombinuj z Tibia Map Viewer, mapki możesz sobie ściągnąć z tibia.org.pl.
|
Napisy chyba można usunać (ale będzie raczej widać) w jakimś programie graficznym.
|
Wy tu marudzicie, a ja przez ten czas zdążyłem zrobić.
http://img412.imageshack.us/img412/7339/maptibiazi3.png Coprawda są malutkie przekłamania (korzystałem z map z Tibia.pl i Tibiabr.com, a zdarzały się miejsca, których nie było w pliku, a na obydwóch mapkach były przysłonięte napisami) ale kilka drzewek tam i tu raczej nikomu różnicy nie zrobi. |
Kurka wodna, jesteś genialny. Wielkie dzięki. Nie chciał byś się załapać do teamu mojej stronki?
Lolny, to by było złamanie praw autorskich. |
Cytuj:
|
Ale mimo wszystko to tibia.pl pododawała napisy itd czyli w pewnym sęsie wykorzystał bym ich pracę. A tak mam swoją :)
|
No masz swoją, ale jakbyś zedytował tą pracę tak jak napisałem, nikt by się nie połapał :P
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:33. |