![]() |
Moj 1 demon =ded na hero ;/
Siemka chcial bym wam przedstawic moj 1 filmik z demona niestety bylem z kolega dla niego to sie szybko skonczylo dla mnie troche poznije ale ogolem jestem dumny Prosze Komentowac i ogladac :)
http://rapidshare.com/files/9077184/...first.rec.html Ale ogolem jestem zadowolony xD:] |
o kurwa, czlowieku, wstydzilbys sie to publikowac!
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@topic hujowo ze padles i to z takim eq i jeszcze pewnie nie odzyskales :S |
wyczynem to jest podjebać loot dla taifuna na 40 levelu:D ale nie na 51 ubic demona..
@down to był zart tempa strzało.. |
Cytuj:
a co do Etoric to ja nie jestem thiefem moze ty bo widze ze sie podpierdlasz ze zajebiesz komus loota zal mi takich ludzi jak ty !!!!!!! |
żałosny film !!!!!!!!!!
|
:/
Oto film jak dwa nooby idą na demona...
Szkoda ze obydwaj padliscie ale ten Twoj kumpel nie wiedzial ,że demon strzela z "Promyczka"?i biegł na wprost. Co jak co ale mogłeś zabic te monki i hero i nie paśc. Pozdrawiam. |
Mówicie że na 51 lvl zabić demona to żałosne , a sami byście tak zrobili ?
Tylko śmieszny był ten twój kolega... I dead w stylu nooba. Jesyny plus tego filmu to demon. |
MuahauahsHSHhahahs...
Załosne.... |
Glowny temat ,czyli zabicie demona przez autora bylo fajne i gz za to.Ale nie wiem po co wciskales parchment(przez to kilka manasow zeszlo..)A w drodze powrotnej po huj schodziles na dol ?Trzeba bylo jebnac 2 e-wave i drag by s*******al z red hp :) A co do twojego kumpla to noob straszny...Nie dosyc ze ucieka po prostej ,to jeszcze stanie se kolo schodow zamiast na gore s*******ac.
|
Cytuj:
|
Wiekszego noobka to chyba niewidzialem,
tak to jest jak ktos kupuje postac, zero pojecia o grze :baby: btw: nieboisz sie z takim eq chodzic z rsem? |
Cytuj:
Schwenklera co do eq nie boje sie bo mi nie szkoda na nic gp padne poleci 2 dni stania robienai runkow i powoli sie dorobie takiego samego to jest tylko gra a co do Jucha Furora podejrzewam ze nie masz nawet 30 lev zalosne nabijanie topikow -.- A co do charow ani ja ani kolega niekupil chara :P |
Dziwisz sie ze poprzednicy nazywaja was noobami? Mnie to absolutnie nie zdziwilo. Ogladajac ten zalosny film nie wiedzialem czy sie smiac czy plakac.Najpierw nie mogliscie trafic na demony, potem zalosna rozmowa z ziomkiem na hero <nie masz pojecia chyba o angielskim> zaraz tylko pl? PL?! dobrze ze koles kapowny byl to wam pomogl. Sama solowka beznadziejna xD, a twoj kolega rox.. Powrocik tez calkiem przemyslany gratulacje ;)
btw Moze dobrze zrobicie jak se postoicie po dp czy huj wie gdzie i bedziecie te runki robic bo chociaz nie bedziecie sie publicznie osmieszac takimi filmami, ale podziwiam odwage ;) gz Cytuj:
|
ja bym prosil o rehost na tibicams
jak sie z niego tak smiejecie to mojego grolama solo nie widzieliscie, ale zaraz dam na forum to zobaczycie |
Film jest żałosny
@szafa nie przejmuj się twój film jest równie żałosny !! |
Haha , ale się uśmiałem przy tym filmiku nie ma to jak doświadczeni gracze xD widze też , że twój kolega nie doczekał się straconych rzeczy , które spadły przy śmierci ; ) nie kontrolowane pojawienie się 4 demonów , a dojście na miejsce wspaniałe tylko podziwiać sam w to nie wierze ; ] no i oczywiście najlepszy tekst filmiku ''Why is demon ?'' , ale kolega uratował honor i wspomógł swojego przyjaciela jakże trudnym słówkiem ''Where''.
|
[QUOTE dumem mam zabic emona na 51 lev to wyczyn :)[/quote]
Zabijali i na 15lv (czy 16 nie pamiętam) i nie szpanuja ;s @Topic: tak jak 1-szy comment: SIARA I WSTYD ;s |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:12. |