Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Potwory (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=17)
-   -   Gdzie skillować Palkiem z PACC? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=108238)

Lifter 27-12-2006 19:53

Gdzie skillować Palkiem z PACC?

Mam skilla 63 w distansie i mam do Was pytanko. Gdzie i na czym mogę dobrze skillować kamieniami w ostateczności włóczniami? Interesują mnie miejsca dla FACC jak i dla PACC. I muszę tam wbić conajmniej skilla 70. Skillowałem na cyklopach przy mount sernum (PACC za kilka dni) i można białej gorączki dostać jak 5 osób przychodzi i ci zabija cyca i jeszcze się między sobą o loota biją. Świat non-pvp także summon nie wchodzi w grę...

Daveon 27-12-2006 21:03

Powiedz czemu nie summon mógłbyś se poskillowac chciażby na monku. Jakiś sorc albo druid i za kilkaset gp masz monka na jakieś 2-3h.

Lifter 27-12-2006 21:05

Bo na summonie na światach non-pvp nie można skillować, bo nie da się go zaatakować...

Arq Slayer 27-12-2006 21:06

Summon nie wchodzi w gre bo jak powiedzial gra na non-pvp a na non-pvp nie mozna atakowac nawet summonow kolegi :baby:

@Topic
MOze na PoH sproboj :D

Excalibug 27-12-2006 21:07

Polecam trening na geomancerze ;)

Daveon 27-12-2006 21:08

Sorki ale gafa:o

Lifter 27-12-2006 21:26

geomancer bez summona-blokera odpada, a chyba nie mam nikogo takiego... chociaz, pomysle...

Ok, da rade z geo. Ale powiedzcie gdzie jest ten respawn i czy sa jakies niebezpieczenstwa z tym zwiazane?

Sir Radzio Angelus 27-12-2006 21:31

gdzieś w podziemiach Mount Sternum, poszukaj, wszystko było ładnie opisane w jakimś temacie.

MuChaCz 28-12-2006 18:04

Weż jakiegoś kolege i idzcie pod deserta, przesuncie sciany i tam jest taki pokoik i trenujesz ile wlezie :D albo monka w ank kolo post office ropujesz raty i nie dosc ze masz free food to jeszcze shielding ci leci hehe :D

Excalibug 28-12-2006 18:25

Geomancera polecam w takiej wierzy na poludie od dwarf brodge. Tam są dsy i stalkery a na szczycie geomancer z witchem :)

Lifter 28-12-2006 18:59

@Muchacz
na czym moge trenować ile wlezie pod desertem, a co do monka to gram na non-pvp...

Derid 28-12-2006 19:12

Co do geomancera nie polecam bez blokera/monka, gdyż wysysa on manę, co powuje że nie możesz trenować poziomu magicznego. W jakimś temacie tutaj była opisana technika jak trenować przy użyciu monka.
A od siebie polecam slimy pod desertem - od bodajże 2 tygodni nikt mi tam nie wleciał i nie zabił potworka ;) Tylko, że zawsze ten ostatni kamień stracisz przez poison fielda, no chyba, że będziesz używał destroyi :p (nieopłacalne..).

MlodyPL 28-12-2006 19:22

Dlaczego nie oplacalne?? powiedzmy jestes 30 lvlowym paladynem z all eq + 300 kamyów + tarcza. Bijesz slimy az zostanie 1 kamyk albo wogóle, uzywasz destroyd fielda <podobno paladyni moga robic te runy> i masz kamyki które spadly pod poison. Proste i skuteczne, do tego shieldinga z 50+ i wio 70 dista murowane :) A co do miejsca to na pólnoc od port hope jest duzo slimów napewno znajdziesz miejsce zeby tylko 2 cie atakowaly.

Elvena 28-12-2006 19:32

Co do miejsc z geomancerem, ja bym dodał jeszcze tego na queście w podziemiach DTD oraz tego w Kazordoon.

Baku' 28-12-2006 21:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lifter (Post 1155073)
Mam skilla 63 w distansie i mam do Was pytanko. Gdzie i na czym mogę dobrze skillować kamieniami w ostateczności włóczniami? Interesują mnie miejsca dla FACC jak i dla PACC. I muszę tam wbić conajmniej skilla 70. Skillowałem na cyklopach przy mount sernum (PACC za kilka dni) i można białej gorączki dostać jak 5 osób przychodzi i ci zabija cyca i jeszcze się między sobą o loota biją. Świat non-pvp także summon nie wchodzi w grę...

lighthouse (latarnia) thaisssssssssssssssss
tylko sie TP zamknij

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:13.