![]() |
Gdzie skillować Palkiem z PACC?
Mam skilla 63 w distansie i mam do Was pytanko. Gdzie i na czym mogę dobrze skillować kamieniami w ostateczności włóczniami? Interesują mnie miejsca dla FACC jak i dla PACC. I muszę tam wbić conajmniej skilla 70. Skillowałem na cyklopach przy mount sernum (PACC za kilka dni) i można białej gorączki dostać jak 5 osób przychodzi i ci zabija cyca i jeszcze się między sobą o loota biją. Świat non-pvp także summon nie wchodzi w grę...
|
Powiedz czemu nie summon mógłbyś se poskillowac chciażby na monku. Jakiś sorc albo druid i za kilkaset gp masz monka na jakieś 2-3h.
|
Bo na summonie na światach non-pvp nie można skillować, bo nie da się go zaatakować...
|
Summon nie wchodzi w gre bo jak powiedzial gra na non-pvp a na non-pvp nie mozna atakowac nawet summonow kolegi :baby:
@Topic MOze na PoH sproboj :D |
Polecam trening na geomancerze ;)
|
Sorki ale gafa:o
|
geomancer bez summona-blokera odpada, a chyba nie mam nikogo takiego... chociaz, pomysle...
Ok, da rade z geo. Ale powiedzcie gdzie jest ten respawn i czy sa jakies niebezpieczenstwa z tym zwiazane? |
gdzieś w podziemiach Mount Sternum, poszukaj, wszystko było ładnie opisane w jakimś temacie.
|
Weż jakiegoś kolege i idzcie pod deserta, przesuncie sciany i tam jest taki pokoik i trenujesz ile wlezie :D albo monka w ank kolo post office ropujesz raty i nie dosc ze masz free food to jeszcze shielding ci leci hehe :D
|
Geomancera polecam w takiej wierzy na poludie od dwarf brodge. Tam są dsy i stalkery a na szczycie geomancer z witchem :)
|
@Muchacz
na czym moge trenować ile wlezie pod desertem, a co do monka to gram na non-pvp... |
Co do geomancera nie polecam bez blokera/monka, gdyż wysysa on manę, co powuje że nie możesz trenować poziomu magicznego. W jakimś temacie tutaj była opisana technika jak trenować przy użyciu monka.
A od siebie polecam slimy pod desertem - od bodajże 2 tygodni nikt mi tam nie wleciał i nie zabił potworka ;) Tylko, że zawsze ten ostatni kamień stracisz przez poison fielda, no chyba, że będziesz używał destroyi :p (nieopłacalne..). |
Dlaczego nie oplacalne?? powiedzmy jestes 30 lvlowym paladynem z all eq + 300 kamyów + tarcza. Bijesz slimy az zostanie 1 kamyk albo wogóle, uzywasz destroyd fielda <podobno paladyni moga robic te runy> i masz kamyki które spadly pod poison. Proste i skuteczne, do tego shieldinga z 50+ i wio 70 dista murowane :) A co do miejsca to na pólnoc od port hope jest duzo slimów napewno znajdziesz miejsce zeby tylko 2 cie atakowaly.
|
Co do miejsc z geomancerem, ja bym dodał jeszcze tego na queście w podziemiach DTD oraz tego w Kazordoon.
|
Cytuj:
tylko sie TP zamknij |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:13. |