![]() |
Jakie runy opłaca się robić.
Witam mam druida na 24 lvl i 18 mlvl i zastanawjam się jakie runy najbardziej opłaca mi się robić. Kiedy będę miał 26 lvl to zacznę robić UH a teraz jakie mam robić bo IHów się ni opłaca robić. Czekam na odp.;) ;) ;) ;)
|
Ih -> Gfb -> Uh
|
Cytuj:
|
Najbardziej opłacalne są (dla druida) uhy, potem hmm, next gfb. Radziłbym ci zostawiać bps hmm na hunty w przyszłości.
|
Jeśli zależy Ci na kasie, rób UHy. IHy kompletnie nieopłacalne, nie dośc, że tanie to jeszcze prawie nikt nie kupuje. GFB i HMM do własnego użytku.
|
Jedyne opłacalne runy na twoim lvl'u to Gfb'ki :p Bp mozna sprzedać za ~3k, a kosztują 480 many. Najlepiej idź expić - więcej zarobisz, a także szybciej wbijesz m lvl (expienie z manaskami).
|
Od 24 UHY i tylko UHY... zawsze schodzą i zawsze tyle samo kosztują... Ja mam 38 ED i non stop robie runy i dorabiam sie duzej kasy... tydzien porobisz Uhy i masz juz na dobre eq
Pozdro... |
Hmmm. To jakie runy powinienes robić zależy:
a) od tego ile grasz/afk`ujesz b) na jakim grasz servie (non-pvp,pvp,pvp-enforced) c) czy potrzebujesz run na własny użytek W mojej opinii najbardziej opłacalne jest gfb, gdyż cena bp jest taka jak bp Uh-ów,a możesz je robic od 23 lvl. GFB is cool B) |
uhy dobre na sell a takze hmm jesli po 2k sprzedajesz o.O
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
wg mnie ihy tez sie oplaca robic... ze względu na sorcow którzy leczą nimi swoje summony... 700 gp piechotą nie chodzi
|
od 24lvl można robić UHy chyba :/ wbij ten lvl i ób uhy najlepszy sposób na kase :P
>>>Jak mi sie udało dobrze powiedzieć to prosze o plusik do reputacji<<<:Ork: |
Uhy od 24 HMM sie nie opyla bo trudno sprzedać chyba że na jakieś hunty zabierasz
|
Cytuj:
To nie tibia.org.pl, tu nie ma reputów... |
@topic
Także radze robić tylko uhy. Oczywiscie kompletnym "waste" czasu oraz mlvl byloby gdybyś nieurzywal life ringów do tworzenia tych run. (patrz temat: life ring- co? gdzie? i jak?). Dlaczego? Ponieważ przez czas w którym zrobisz 1bp uh bez life ringów, z life ringami stworzysz takich bp 3. Jezeli masz komu sprzedawac uhy po 3k to wychodzisz z kasa dokladnie tak samo na + jak i bez tych life ringów, z ta rożnica ze 3 razy szybciej bedziesz trenowal mlvl, a chyba o to ci chodzi prawda? :). "Skoro niewidac rożnicy, to po co przeplacac?":D |
23lvl,hmm.Mozesz robic Gfb(Great Fireball),ale nie rob za zycia takiego cienoctwa jak lmm lub fb.Na 25 zacznij robic hmm'y i uhy.Na 31lvlu Explosion.Mozesz na 27lvl'u(lecz nie musisz)kupic Fire bomb.
|
@topic
24 lvl bijesz i robisz uh'y!To najbardziej oplacalna runa w calej grze. 3 k kasy za 8000many-UH'y (400x20) 3k kasy za 9600many-GFB (480x20) 3k kasy za 11200many(2 BP)-HMM'y(280x40) 3k kasy za 10800many(75%bp)-explo(720x15) Najlepsze sa UH'y. Oczywiscie inne runy tez mozna robic dla wlasnego uzytku:P.Ale gdy sie potrzebuje szybko to oczywiscie kupujesz od ludzi:D. |
Runy sie wcale nie oplacaja. WOGÓLE!
|
Najopłacalniej wyjdziesz na UH'ah, pozatym niewiem czemu już nie zaczniesz ich robić.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:25. |