![]() |
Małe pkowanie na Berylii xD
Więc tak. Postanowiłem z qmplem iść na kopalnie poszukac jakiś sorców 30+.
Na filmiku zabijam 1 osobe ale za to poleffkowy filmik. Trochę znoobiliśmy na początq ale zobaczcie sami... Link: http://rapidshare.com/files/9249237/Pekeey.rec.html Wiem że Rapid sux, troche poszukałem jak wstawiać na TibiCams i macie rehosta ^^ Tutaj Rehost: http://www.tibicams.tibianetwork.net...ies/show/16084 |
:(
Żadnych komentów ;/?
Sprki że post pod postem ale odświeżam.. |
dziwisz sie ze tego nikt nie sciaga wystaw to czlowku na tibicam, widze coraz wiecej zamulonych osóbX(
|
@up
kłopoty z czytaniem? chyba powiedzial że umie tylko na rapidzie ^.- jak narazie widzialem pare twoich wypowiedzi i to tylko krytyka ..<kompleksindarl?> @topic hah :D nie duzo zabiles ale film smisznyyyy ^^:D |
Cytuj:
ty chyba banalne jest wystawianie na tibicam... ze az takiego dalna ma to nie wierzeX( |
Rehost to skomentuje ;p
|
Odswież
Tu jest Link Na TibiCams. http://www.tibicams.tibianetwork.net...ies/show/16084
Podałem też w 1 poście jak coś :) |
Cytuj:
|
Szkoda że Thee nie nakręcił pogromu noobów ;]:o
|
Drogi hindus123
Thee zapewne by padł gdybyśmy mieli więcej manasków i runek ;] Mamy na niego oKo xD Teraz się pujdzie w 7 to na bank padnie :* |
Tak jak mi obiecałeś żebym nie wychodził w SYLWESTRA z DP xD? Spędzisz sylwestra czychając na mnie xD? oj mordko Ty większe leszcze mi w zęby wchodziły
|
omg..
Pacanie xD Ja całego sylwka nie będe na Ciebie czekał, przecież nie będe kisić w domu przez sylwka, przez jebaną Tibie...
Niewiem czy cie ubijać... Za mały lvl masz troche |
Hyh zamiast olac was to trzeba bylo sie tluc ;] ogolnie spoko
|
;]nie tłumacz się miśq głupiutki :* możesz warować pod dp :* napewno będzie w Tibi fajna zabawa porobisz Sobie screeny jak Hickasz . Mówisz lvl zamały od którego mnie zac\niesz lac ? 60 wystarczy bo na allegro nie ma aktualnie nic lepszego ;/
Wyobraź Sobie Ciemny pokoik. Wchodze świece światełko ,a tam kto ? Twoja mama . Leży na łóżeczku . Podchodze do niej łapie ją za główke. Wiesz dobrze się całuje naprawde . Szybko sięga do moich spodni i zaczyna ssać . Nagle przyszedł mi do głowy pomysł . Kochanie wypnij dupeczke . Twoja mama jest strasznie uległa . Troche jęczy coś o bólu ale jeszcze nic o nim nie wie. No tak pos~~ła się. Znasz już cud swoich narodzin synku ? |
Coment
Dobrze zrobiles ze dales na tibicam bo na rapid share (chybakazdy) ma limity,
chyba ze ktos se wykupil premium. @ coment Okazalo sie ze to nie wy pkaliscie tylko oni :P A jaki lvl mial jej/jego przyjaciel (tych przeciwnikow) Film ogolnie fajny, bo lubie pking druidem ;p i co najwazniejsze bez deada (przynajmniej twojego) ocena 7/10 Pozdro... |
Zajebisty filmik :P Na poczatku myslalem ,ze ten kolo ucieknie a potem sam blad i hehehe...Jaki lvl mial ten kolo co na koncu was scigal ? :P Zajebcie go nastepnym razem xP
|
Buahah...
@up. Nom po h.uj on się wracał, nie? Jeszcze mnie zaatakował parol xD
Zaatakował = Zginoł. Proste? @2xUp. No niby tak, to im sqle się pojawiły bo ten Thee (53 Sorc) to jego qmel z Gildii, przyleciał mu pomóc bo Mickeyy srał w gacie... @ileś tam up. Hindus weź się rozbiegjnij i w łeb się jebnij :baby: Twoje texty są żenujące... Niechce się zniżać do twojego poziomu...;) Teraz Thee~ Każe qmplowi 20k płacić xD Niedługo on będzie płacił ;] |
fakt przepraszam Cię :* no już zgoda a kizi mizi :*
|
hehe :D spoko filmik - przerodzil sie w nie pk ze tak powiem :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:23. |