![]() |
Pirate Tapestry
Może już taki temat istnieje lub to pytanie było zadawane... ale niewiem bo mi się nie chciało szukać :evul: A mianowicie moje pytanie jest takie; Pirate Tapestry wypada z piratów, można gdzieś kupić czy gdzieś się poprostu znajduje? :baby: Bo potrzebuje do domku :P Prosze was napiszcie mi, bo jak pisałem do kolesia na 105 lvl'u to mi napisał że nie będzie rozmawiał z takim lvl'em ( mam 33) bo nie ma czasu na głupoty;/ (zadumany skur**el)! Z góry dzięki i pozdro ;)
P.S. I sory że takie głupie pytanie hehe :] |
Da się chyba kupić w sklepach meblowych po (chyba) 25 gp.
|
A następnym razem jak ci się nie będzie chciało szukać, najlepiej wyjdź...
|
Po 1) szukaj nie gryzie
Po 2) dupa dupa dupa Po 3) wylootuj sobie z piratow Po 4) kup od ludzi ktorzy lootuja to z piratow |
...
Cytuj:
Dzięki... ale no niestety nie pisze na stronach Tibia.pl, .org.pl itp. itd. że coś takiego wypada... Pzdr! |
Cytuj:
|
wiesz co to jest opcja EDYTUJ? czy po prostu nabijasz posty :confused: a on dobrze ci powiedizał :/ jestes leń to wyjdź....
|
ROTFL! Lootują pirate tapestry?LUDZIE! JAK NIE MACIE O CZYMś POJęCIA TO SIę NIE WYPOWIADAJCIE ,BO SPAMUJECIE!!
Jak jest ta wyspa,na którą płynie się z Liberty Bay,i z której płynie się na żółwie,to na niej jest taki npc..on sobie chodzi przy statku..nie pamiętam imienia..i u niego po 30gp~60gp są.. |
Mroku ma racje, ten NPC nazywa sie duncan, siedzi sobie caly czas na wyspie Meriana, trzeba go szukac miedzy statkiem a tamtejszym barem.
ps. tapeta troche wazy, wiec jak planujecie kupienie wiekszych ilosci np. 20 to zostawcie sobie troche capa, i pusty bp, bo nie da sie jej pogrupowac ;p |
1 pirate tapestery kosztuje 44gp
|
Może i jestem leń, ale nie znalazłem tematu w którym było coś napisane o tym! Dzieki, bo właśnie nie pasowało mi coś że nigdzie nie ma napisanego że wypadają z piratów ;) Pzdr i powodzenia w grze:D
|
Powie mi ktos jak zaczepic takie tapestry bo mam zielone i jak je na sciane załozyc ?? plx odp fast
|
Popros mame, zlap myszke, poliz prawy rog monitora, krzyknij w glosnik.
adieu |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:33. |