![]() |
64 Master Sorcerer Szybki Exp! Zobacz!
Tak jak w temacie. Ja [CHAR]Gruhard[/CHAR] + kolega + blocker, szybki exp. No niestety z lootem nie wyszlo i 10k w plecki. Exp wyśmienity <3
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/16085 Enjoy~ PS: Wielkie dzieki, Zyebuss, za porzyczenie mi swojego konta tibicams! <3 |
Hehehe:P Bardzo ciekawy sposob, ale dla twojej wiadomosci na tombach mozesz robic do 25-30 % na godzine... przy waste 3k... wiec nie wiem czy taki mega szybki exp :) ale grats, podoba mi sie filmik.
|
zamaly lvl na takie zabawy jeszcze.
|
waste... mam lepszy sposob na takim lvlu na hydry
|
Podziel sie z nami nim ;)
|
Metoda spoko, ale jeszcze waste ;]
|
Pod koniec filmu wasz bloker mial racje
"jak bedziecie mieli po 20-30 lvl to mozemy tak poexpic" tak nie mowil ale ten sam cel wymowy waste niezly a loot ze sprawdzania to slaby chyba ze z innych niesprawdzanych przez Ciebie bylo cos lepszego Film niezly ocena 7/10 Pozdro Aha filmiki z waste sa najciekawsze :P |
Cytuj:
Tym bardziej, ze jest druidem i moze leczyc blokera czarem Exura sio "name, wiec knighta nie powinno byc trudno znalesc. Jedynym minustem tego sposobu jest to, ze jezeli bloker nie jest doswiadczony i zluruje 2 hydry naraz moze byc trudno na takim lvlu. Ceri~ |
Cytuj:
Np Filmik fajny :p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:47. |