![]() |
3 nooby na gs. Filmik 4fun!
Nudziło mi się więc poprosiłem qmpli o maly wypad na gs'a - sami zobaczcie (akcja w 8 min.) - WYPAD BYŁ 4FUN ! - możecie się smiac:D :D :D !
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/16087 |
bez jaj troche przynoobiliscie ale niczego sobie :]
Powracam 25 ;p |
bez komenta.... nie radze nawet sciagacX(
|
@UP
Napisałem 4fun ale widzę ze nie rozumiesz więc wytłumaczę - 4fun - dla zabawy. Miałem nadmiar UHów i mi się nudziło, jakby to miało być nie dla zabawy to bym się inaczej ustawił, używał exeta res i chłopaki waliliby z hmm. Powtarzam 4fun! |
z mi się tam podobało :] ale chyba mało gsów laliście w swoim tibijskim życiu bo ci twoi koledzy mieli pietra tak samo jak ja kiedy szedłem 1 raz na gs :D tak jak mówisz filmik for fun a już inni krytykują to jak się tylko da tibia to nie tylko expienie i "opłacalne" hunty ale też zabawa i oni widocznie się dobrze bawili...
|
Wprawdzie nie wiem co tu oceniac...
Slaaabe skille gz lal cie prawie caly czas +150 wiec uhow waste complete ale filmiki z waste sa najfajniejsze ale nie ten :p radze wam nabic wieksze lvle, mlvle i skille bo jak narazie to beznadzieja ocena 4/10 za waste :confused: szkoda ze sie niepostaraliscie Pozdro |
omg co to bylo :p Ale hity z vis lux nawet nawet :p
Pozatym czemu sie tak baliście ? Bloker był, 2 shooterów było, w dół można było zejść w każdej chwili ... Dobrze sobie poradziliście jak na 1 raz ^^ |
Kto mówił ze ja pierwszy raz. Kumple owszem ale ja juz 2. 1 raz był na 23 lvlu ;P:P:P
|
Cytuj:
polezli jakies noby w siebie strzelali zamiast w gsa, na*******acie ze spoontanicznych po scianach zmaist w gsa... chciale bym zobaczyc wasza ekipe na godzinnum gs huncie ;( |
Omg nadal nie rozumiesz tego stylu 4fun. Myslisz ze Veren Ther mial zeza i po scianach walil? Specjalnie sie nie spieszylismy shooterzy chowali sie zeby odpoczac i manasnac sie... n/c
|
@troll,hil,haw~
jakzwykle nie moze zaczaic i krytykuje wszystko co sie da X( Wyjdz. @movie amagashi ^^ polefkaaaaaa :D :D |
@UP
I o to w ty chodzi zeby się smiać :D:D:D:D Ja tez sie z tego smieje bo jak byłem na 23 lvl (co mnie pokusiło) to poszły tylko 3UH a shooterzy mieli mniejsze lvl'e tylko inaczej to rozegralismy |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:41. |